کمپرسور هوا قابل حمل (پرتابل) چه نوعی از کمپرسور باد است؟
کمپرسور ها دستگاههایی مکانیکی هستند که با تولید هوای فشرده شده، در صنایع گوناگون مورد استفاده قرار میگیرند. امروزه انواع کمپرسور های باد کاربردهای فراوانی را برای مصارف صنعتی و عمومی فراهم کردهاند.
کمپرسور باد صنعتی در ابعاد بزرگ و وزن بسیار زیاد به شکل ثابت مورد استفاده قرار میگیرند و امکان جابهجایی آنها وجود ندارد. به همین دلیل به کمپرسورهای کوچک قابل حمل نیاز بود تا بتوان به راحتی آنها را جابهجا کرده و در موارد مختلف از جمله مصارف صنعتی و خانگی مورد استفاده قرار داد. در این مطلب کمپرسور پرتابل را معرفی کرده و انواع مختلف، کاربردها و موارد استفاده از آنها و همچنین مهمترین تفاوتشان با سایر کمپرسورها را شرح خواهیم داد.
انواع مختلف کمپرسور های باد
این ابزار ها در مدلهای مختلفی روانه بازار میشوند. این تنوع کاربرد و شیوه استفاده ، آنها را از سایر مدل ها متمایز میکند. در این بخش انواع گوناگون کمپرسور هوا را با یکدیگر بررسی میکنیم.
کمپرسور باد سیلندری/کوبل : این کمپرسور ها دارای سایز 10 ، 25، 50 و 80 لیتری میباشند.در هنگام کار دارای صدا و لرزش زیادی هستند. با روغن کار میکنند و هر 6 ماه یکبار بهتر است روغن آنها تعویض شود.قدرت موتور این مدل از 2 اسب تا 3 اسب متغیر میباشد.
کمپرسور باد یخچالی: این مدل از کمپرسور های هوا به کمپرسور باد سایلنت یا پمپ باد بی صدا نیز شناخته میشوند.حجم مخزن این مدل از 10 لیتر تا 500 لیتر در مدل های تکفاز و از 500 تا 1000 لیتر در مدل های 3 فاز میباشد.فشار باد تولیدی این پمپ باد 8 بار بوده و در صورت نیاز تا بیشتر از 15 بار هم افزایش میابد.(اما با انجام تغییراتی خاص در داخل موتور). با روغن کار میکنند و از روغن برودتی استفاده مینمایند.گزینه مناسب برای استفاده در محیط های مسکونی، شرکتی و هر محیطی که نباید سر و صدا در آن ایجاد شود.
کمپرسور باد اویل فری: این مدل جدیدترین کمپرسور باد تولید شده میباشد که دارای جدیدترین تکنولوژی یعنی بدون روغن کار کردن است. به این مدل هم کمپرسور باد سایلنت یا اویل فری گفته میشود. این کمپرسور باد به واسطه هوا خنک کاری میشود.در حین کار بسیار کم صدا میباشد.حجم مخزن از 10 لیتر تا 2000 لیتر میباشد.این کمپرسور های اویل فری مناسب استفاده در مراکز بهداشتی مانند بیمارستان ها، دندانپزشکی، صنایع بسته بندی مواد غذایی و هر جایی که نیاز به هوای فشرده تمیز باشد است.
کمپرسور باد ثابت: کمپرسورهایی که درمکانهایی گوناگون بهصورت ثابت استفاده میشوند، معمولاً وزن بالایی دارند و حجم زیادی را اشغال میکنند. تنها اگر میخواهید از این نوع کمپرسور در مکان ثابتی استفاده نمایید، میتوانید این نوع کمپرسورها را خریداری کنید. مانند کمپرسور های باد اسکرو صنعتی.
کمپرسور هوا قابل حمل چیست؟
کمپرسور پرتابل یا کمپرسور های قابل حمل یکی از انواع کمپرسور های باد هستند که میتوان آنها را به راحتی جابهجا کرده و در موارد گوناگون مورد استفاده قرار داد. از میان انواع پمپ های باد، کمپرسور باد پرتابل کوچکترین ابعاد را داشته و با این مزیت، امکانات بسیاری را برای اپراتور فراهم میکند.
کمپرسورهای قابل حمل توسط یک موتور دیزل و یا موتور الکتریکی بزرگ هدایت میشوند که میتوان آنها را با توجه به نوع مصرف انتخاب کرد. اندازهی موتور و ابعاد این کمپرسور به مقدار جریان هوا و میزان فشار آن بستگی دارد. کمپرسور هوای قابل حمل معمولاً میتوانند از 7 تا 12 بار فشار تولید کنند.
مقدار هوای تولید شده (جریان هوا) توسط این کمپرسورها در هر دقیقه در بین انواع مختلف آنها متفاوت است. ابعاد کمپرسور نیز به ابعاد وسایل بادی که از آن استفاده میکنید وابسته میباشد. بیشتر ابزارهای بادی در ساخت و ساز و استفاده عمومی به حدود 7 بار فشار هوا نیاز دارند، اما میزان جریان هوا در هر یک از آنها متفاوت است.
یک پمپ باد قابل حمل باید قوی و قابل اطمینان باشد. این کمپرسورها اغلب در محیطهای باز مورد استفاده قرار میگیرند و در معرض گرد و غبار هستند. بنابراین وجود فیلترهای هوای با کیفیت در آنها ضروری است. علاوه بر این، کمپرسورهای باد پرتابل باید قابلیت کار در هر نوع شرایطی از جمله هوای بسیار سرد، مرطوب و یا ارتفاعات زیاد را داشته باشند.
5 ویژگی کلیدی کمپرسور پرتابل
- دارای سیستم خنک کننده برای خنک کردن موتور دستگاه
- رطوبتگیر، فیلترهای گرد و غبار، فیلتر روغن، آب و بخار (با توجه به کیفیت هوای فشرده شدهی مورد نیاز)
- سیستم گرم کنندهی مجدد برای گرم کردن هوای خنک شده، برای جلوگیری از مشکلاتی که رطوبت میتواند ایجاد کند(درایر برقی)
- فیلتر ورودی قوی برای محیطهای باز پر گرد و غبار
- سیستم مخصوص بهرهبرداری در مناطق سرد“کمپرسور پرتابل را به راحتی جابه جا کنید”
اگر از کمپرسورهای پرتابل در محیط هایی استفاده شود که در هوای آن مواد شیمیایی یا گازهای قابل اشتعال وجود داشته باشد (مثل پالایشگاههای نفتی یا شیمیایی)، برای جلوگیری از وقوع حادثه، یک شیر خاموش کننده و جرقهگیر در کمپرسورها تعبیه شده است.
همچنین ممکن است موتور کمپرسور پرتابل این گازهای قابل اشتعال را به داخل دستگاه بکشد. لذا این احتمال وجود دارد که گازها داخل موتور مشتعل شده و حادثهساز شوند. شیر خاموش کننده در منبع هوا (دقیقا پشت فیلتر هوا) تعبیه شده است تا از بروز چنین مشکلاتی جلوگیری کرده و دستگاه را خاموش کند.
تمام ویژگیها و شرایط ذکر شده برای موتور کمپرسور نیز صادق است. از موتورهای دیزل و یا الکتریکی برای هدایت کمپرسورهای پرتابل استفاده میشود. آنها قوی و مطمئن هستند و میتوانند ساعتها یا هفتهها طی یک دوره کار کنند.
موتور یا با قرقره و تسمه و یا مستقیماً به خود کمپرسور وصل میشود. دقیقاً مانند یک اتومبیل، کمپرسور پرتابل نیز برای راهاندازی از استارت موتور استفاده میکند و سرعت آن توسط سیستم کنترل دستگاه کنترل میشود.
با توجه به کاربرد کمپرسورهای پرتابل معمولا این دستگاهها نیاز به فشار خیلی زیاد ندارند. به این ترتیب، در این دستگاهها یک تنظیم کننده فشار وجود دارد که میتواند به تنظیم دقیق میزان فشار هوای لازم برای یک کار خاص کمک کند.
این سیستم دارای دو فشار سنج است: یکی قبل از تنظیم کنندهی فشار مخزن و دیگری بعد از مخزن ذخیرهسازی. تنظیم کنندهی تانک فشار را در مسیر هوا یا شیلنگ نگه میدارد و مقدار مناسب فشار هوا را تخلیه میکند.
هنگامی که کمپرسور خاموش شود، هوای تحت فشار در سیلندر باقی میماند. دستگاه دارای دریچهی تخلیه کنندهای است که هوای تحت فشار را درون لولهی تخلیه منتقل میکند(فشار شکن). در صورتی که سوئیچ فشار نتواند کمپرسور هوا را خاموش کند، یک شیر ایمنی برای تخلیهی فشار اضافی وجود دارد.(سوپاپ اطمینان)
هنگام خرید کمپرسور هوای قابل حمل به چه نکاتی توجه کنیم؟
نوع کمپرسور: شما باید کاملاً برای خودتان مشخص کنید که چه نوع کمپرسوری میخواهید. آیا می خواهید از کمپرسور هوا قابل حمل استفاده کنید یا انواع ثابت؟ این انتخاب باید بر اساس نیاز شما و حجم کاری که در نظر دارید، صورت بگیرد. بنابراین پیش از انتخاب حتماً با انواع کمپرسورها آشنا شوید.
منبع تغذیه: کمپرسور ها یا بهصورت دیزلی کار میکنند که باید درون آنها بنزین بریزید و یا با برقکار میکنند. خریدارن میتوانند بر اساس علاقه و نیازی که دارند یکی از این دو مدل را خریداری کنند.
اندازه گنجایش مخزن: هر چه ظرفیت دستگاه شما بیشتر باشد، طبیعتاً توان آن نیز بالاتر است؛ بنابراین شما باید مطابق با جایی که میخواهید از کمپرسور هوا قابل حمل استفاده کنید، انواع مخزن بزرگ یا کوچک را تهیه نمایید.
هوای خروجی کمپرسور: خروجی هوای دستگاه بر اساس لیتر بر دقیقه است. یعنی این عامل مشخص میکند که در هر دقیقه چه میزانی باد از کمپرسور هوا قابل حمل پمپاژ میشود. به این مورد دبی هم گفته میشود.
آسان بودن استفاده از دستگاه: شیوه استفاده از یک محصول مناسب و باکیفیت نباید پیچیده باشد. افراد باید به این نکته توجه کنند که شیوه استفاده از دستگاه بهصورت سیار یا ثابت خواهد بود.
نحوه استفاده از کمپرسور هوا پرتابل
کار با کمپرسورهای پرتابل بسیار آسان است و نیاز به تخصص و مهارت ندارد. اما برای حفظ امنیت و دوام این دستگاه، باید هنگام استفاده از آن چند اصل را رعایت کرد تا با کارکرد و نگهداری مناسب، دستگاه به طور مؤثر کار کند و طول عمر بیشتری داشته باشد.
۱– تنظیم کمپرسور
تنظیم کمپرسور، اولین و مهمترین گام برای جلوگیری از خسارت ناشی از اتصالات نادرست است. یک روش تنظیم که در همه مدلها رایج بوده و باید انجام شود، اتصال شیلنگ کمپرسور به شیر تنظیم کنندهی دستگاه است. اگر تازه کار هستید یا دانش فنی در مورد مراحل مونتاژ ندارید، بهتر است از یک متخصص بخواهید که این کار را برای شما انجام دهد. علاوه بر این، دفترچهی راهنمای دستگاه معمولاً دستور العملهایی دارد که به شما در تنظیم درست آن کمک میکند.
2– بررسی سطح روغن و سوخت کمپرسور
اگر کمپرسور پرتابل از نوع روغنی باشد، بررسی سطح روغن بعد از هر بار استفاده از دستگاه بسیار مهم و ضروری است. روغن، موتور را روان و خنک میکند، بنابراین کار کردن یک کمپرسور هوا با سطح روغن پایین به موتور آسیب میرساند و تعمیر آن تحت پوشش اکثر ضمانتنامهها نیست. اگر سطح روغن زیر خط معین باشد، باید به دستگاه روغن بیشتری تزریق کنید. همچنین برای جلوگیری از کاهش کارایی دستگاه، باید نشت روغن را بررسی کرده و محلهای خروجی آن را ببندید.
علاوه بر روغن کمپرسور، سطح سوخت آن نیز نیاز به بررسی دارد(در مورد کمپرسور های دیزلی) تا از مدت زمان اجرایی دستگاه به بهترین شکل اطمینان حاصل شود. علاوه بر این، بررسی سوخت و جلوگیری از اتمام آن مانع از وقوع وقفههای ناخواسته بین کارها، برای پر کردن مجدد سوخت میشود. متداول ترین منبع مورد استفاده در کمپرسور هوا پرتابل، گاز، دیزل و برق است که هر کدام از نظر کارایی، هزینه، دوستی با محیط زیست و سهولت استفاده متفاوت هستند.
۳– تمام دریچه های خروجی هوا را ببندید
برای اطمینان از باقی نماندن هوا در هنگام فشردهسازی، تمام دریچههای خروجی هوا را ببندید. به منظور ثابت نگه داشتن فشار دیفرانسیل هوای فشرده شده، این کار از نشت هوا جلوگیری میکند. با توجه به دستورالعمل دفترچهی راهنمای دستگاه، باید مطمئن شوید که سوپاپهای مختلف به درستی تنظیم شدهاند.
۴- روشن کردن موتور کمپرسور
اگر کمپرسور پرتابل از نوع الکتریکی است، کابل آن را به نزدیکترین پریز برق وصل کنید و آن را روشن کنید. برای روشن کردن کمپرسور پرتابل دیزلی، از کافی بودن میزان سوخت اطمینان حاصل کنید، سپس آن را روشن کنید.
با روشن شدن موتور، سرعت آن به تدریج افزایش مییابد تا زمانی که به حداکثر سطح خود برسد. سپس باید اجازه دهید تا کمپرسور چند دقیقه قبل از شروع فشرده سازی هوا در مخزن خود، تا حداکثر فشار گرم شود. سپس میتوانید شیر تخلیهی مخزن را ببندید تا از خروج هوا جلوگیری شود. در صورتیکه موتور خیلی داغ شد ، مقداری استراحت به موتور بدهید و مجددا دستگاه را روشن نمایید.
کمپرسور هوا قابل حمل در خانه چه مصرفی دارد؟
در این بخش برخی از موارد استفاده از کمپرسور هوا قابل حمل را با یکدیگر بررسی میکنیم.
1. شستوشو با فشار زیاد: برخی از دستگاههایی که برای شستوشو در مصارف خانگی به کار میروند، دارای کمپرسور هستند. فشاری که این دستگاه دارد سبب میشود، فرایند شستوشو بسیار راحت انجام شود. همچنین در مصرف آب نیز به میزان زیادی صرفهجویی شود. از این دستگاهها برای شستن حیاط، خودرو یا نمای ساختمانها استفاده میشود.
2. کار با چوب: برخی از افراد برای سرگرمی و کسب درآمد در خانه، با چوب ابزارهای گوناگونی میسازند. نجارها معمولاً از کمپرسورها برای سنباده زدن سطح چوب، استفاده از میخکوب یا منگنه کوب، از بینبردن عیبهایی که چوبها دارند و زدودن گردوغباری که در سطح چوب وجود دارد، استفاده میکنند.
3. سایر امورات خانه: این ابزارها میتوانند کارهایی را که شما قبلاً با دست انجام میدادید، را برای شما راحتتر از قبل کنند. به طور مثال، برخی از کارهایی را که با دست انجام میشود و میتوان در زمان انجام آن کمپرسور هوا قابل حمل را جایگزین کرد عبارتند از:
• نقاشی کردن با استفاده از ایر براش های سایز کوچک
• رنگآمیزیهایی که در سطح کوچکی انجام میشوند و در آن از پیستولههای مینیاتوری استفاده میکنند
• ابزارهای پنوماتیک که برای انجام تعمیرات در خانه به کار میروند
• برای تمیزکردن سطوح مختلف در خانه که در دسترس نیست از کمپرسور هوای قابل حمل استفاده میشود.
4. انجامدادن کارهای حیاط: در خانههایی که بهصورت ویلایی ساخته شدند و حیاط بزرگی دارند استفاده از یک کمپرسور هوا قابل حمل میتواند بسیار مفید باشد. این وسیله زمان انجام کارها را تا حد زیادی کاهش میدهد. برخی از کارهایی که میتوان با استفاده از کمپرسور در حیاط انجام داد، عبارت است از:
• جمع نمودن برگها و علفهای خشک شده حیاط و باغچهها
• سمپاشی کردن گلها و درختان
• آبپاشی کردن حیاط با فشار زیاد و صرفهجویی در مصرف آب
روان کاری در سیستم کمپرسور باد پرتابل
کمپرسور باد قابل حمل دارای سیستمهای گوناگونی است، به همین دلیل روانکاری آن نیز با هم تفاوت دارد. برخی از دستگاهها برای روانکاری بین قطعات داخلی به روغن نیاز دارند، اما دسته دیگر بهوسیله هوا و بدون استفاده از روغن این کار را انجام میدهند.
کمپرسورهایی که به روغنکاری احتیاج دارند را باید هرچند ماه یکبار روغنکاری نمود. تمام اجزای داخلی موتور کمپرسور باید با روغن روانکاری شوند. اینگونه دستگاهها وزن بالایی دارند. چنانچه مرتب آنها را روغنکاری کنید عمر دستگاه زیاد خواهد شد. اگر میزان روغن موجود در موتور از حد معینی کمتر شود، احتمال گیرپاژ دستگاه زیاد شده و صدای کمپرسور تغییر خواهد کرد.
همچنین به سرعت داغ میشود. توجه داشته باشید که هر مدل از کمپرسور های قابل حمل روغنی، نوع خاصی از روغن را نیاز دارند و همه مدل ها از یک مدل روغن استفاده نمیکنند.
در یک کمپرسور هوا قابل حمل که برای کارکردن به روغن نیاز ندارد، باید فیلتر هوای آنها را بررسی کنیم. این دستگاهها به نسبت مدل قبلی از وزن کمتری برخوردارند. پمپهای بدون روغن را میتوان بر روی سطحهایی که صاف و یکدست نیستند نیز استفاده نمود. مدلهای بدون روغن برای استفاده در هوای سرد، انتخاب بسیار مناسبی هستند. تنها عیبی که این دستگاهها دارند، این است که نمیتوان به صورت دائم کار از این پمپ باد ها استفاده کرد.
3 نوع پمپ باد قابل حمل موجود در بازار
پمپ باد قابل حمل در بازار به سه نوع اصلی تقسیم میشود که عبارتند از:
کمپرسور باد پیستونی: استفاده از این مدل کمپرسور بسیار رایج است. در صنایع تولیدی و صنعتی اغلب از نوع پیستونی استفاده میکنند. کوچکترین کمپرسورهای پیستونی ظرفیتی برابر با 25 و 50 لیتر دارند. بالاترین میزان فشاری که کمپرسورهای پیستونی دارند، بین 8 تا 10 بار است. (بعضی از مدل ها بیشتر از 10 بار هم میتوانند فشار تولید کنند که خیلی مرسوم نیستند) از جمله این کمپرسور ها میتوان به مدل های تسمه ای و سیلندری یا کوبل اشاره کرد.
کمپرسور باد هرمتیک (یخچالی): این مدل کمپرسور ها دارای مخزن 10 الی 1000 لیتری میباشند.کمپرسور های هرمتیک کاملا بدون صدا هستند و از حجم مخزن 10 لیتر تا 50 لیتر را یک نفر به تنهایی میتواند بلند کند و تا 1000 لیتر را به وسیله چرخهایی که در زیر مخزن وجود دارد، یکنفر میتواند جابه جا کنید. دور موتور این پمپ باد قابل حمل 3000 دور میباشد که قدرت فوق العاده ای را ایجاد مینماید.این مدل کمپرسور باد هم در دسته کمپرسور هوا قابل حمل قرار میگیرد.
کمپرسور باد اویل فری: جدیدترین مدل از کمپرسور های باد، مدل oil free میباشد.این کمپرسور باد کاملا بدون روغن و بدون صدا کار میکند. حجم مخزن این کمپرسور ها هم مانند مدل هرمتیک از 10 لیتر تا 1500 لیتر میباشد. از کارهای خانگی گرفته تا مصارف صنعتی را میتوان با این کمپرسور باد انجام داد. این مدل هم در دسته کمرسور باد قابل حمل قرار میگیرند.از حجم مخزن 10 لیتر تا 60 لیتر را یکنفر میتواند بلند کند و تا 1500 لیتر را هم به واسطه چرخ های زیر مخزن میتوان جابه جا کرد.
انواع کمپرسور پرتابل
انواع مختلف کمپرسورهای قابل حمل را میتوان با توجه به ساخت و شکل مخزن آنها دستهبندی کرد. این دستگاهها در شکلها و اندازههای مختلف تولید میشوند تا به بهترین شکل بتوان از آنها استفاده کرد. علاوه بر این، تولید کنندگان این دستگاهها، مخازن آنها را به گونهای طراحی میکنند که قابلیت مانور و حمل آنها فراهم گردد.
کمپرسورهای پرتابل را بر اساس نحوهی عملکرد آنها نیز میتوان به انواع گوناگون تقسیم کرد؛ تقریباً در همهی موارد، از نوع پیچ دوار این نوع کمپرسورها (کمپرسور اسکرو پرتابل) استفاده میشود. این کمپرسور پرتابل دوار میتواند روغنی (سیستم تزریق روغن) یا بدون روغن/ oil free باشد، معمولا نمونههای بدون روغن این نوع کمپرسورها گران هستند و تنها برای برنامههای ویژه مورد استفاده قرار میگیرند.
بنابراین، 90٪ از کمپرسورهای قابل حمل، از نوع کمپرسورهای دوار یا چرخشی تک مرحلهای تزریق شده با روغن هستند. نحوهی عملکرد این نوع کمپرسورها تقریبا شبیه به کمپرسور پیچ دوار برقی ثابت است. تفاوتهای جزئی آنها معمولا در سیستم کنترلشان میباشد.
در دستهبندی دیگر، انواع کمپرسور پرتابل بر اساس نوع تغذیهی آنها به دو دستهی الکتریکی و دیزلی طبقهبندی میشوند. کمپرسور پرتابل الکتریکی با اتصال به برق، هوای فشردهی مورد نیاز را تولید میکند. باتری این دستگاهها قابل شارژ بوده و میتوان ساعتها از آن استفاده کرد(در بعضی از مدل های کوچک باطری وجود دارد).
کمپرسور پرتابل دیزلی ، با استفاده از سوخت، هوای فشرده را تولید کرده و به دو دستهی روغنی و بدون روغن تقسیم میشود. این دستگاهها از نظر عملکرد هیچ تفاوتی با هم نداشته و میتوان هر یک از آنها را با توجه به نوع نیاز و مصرف تهیه کرد. از دیگر کاربردهای کمپرسور هوا پرتابل میتوان به آچار های بادی، سمپاشها و همچنین رنگپاشی اشاره کرد.
کاربرد کمپرسورهای پرتابل
از کمپرسور هوای قابل حمل برای تهیه هوای فشرده در اماکن ساختمانی، کار در جادهها (صنایع راهسازی، سد سازی و…)، صنایع گوناگون از جمله معادن و سایر پروژههای صنعتی و یا هر زمان که افراد به هوای فشرده نیاز داشته باشند و استفاده از کمپرسور ثابت امکانپذیر نباشد، استفاده میشود.
علاوه بر این، کمپرسورهای پرتابل به عنوان کمپرسور پشتیبان در کارخانهها مورد استفاده قرار میگیرند؛ به ویژه زمانی که کمپرسور ثابت آنها به تعمیر و نگهداری نیاز دارد و یا کار را متوقف کرده است. از کمپرسورهای پرتابل برای تامین هوای فشردهی بسیاری از ابزارهای سنگین نیز استفاده میشود که از جمله آنها میتوان به دستگاههای پرس منگنه و میخ کوبی اشاره کرد.
یکی از رایجترین موارد استفاده از کمپرسورهای پرتابل قابل حمل باد کردن لاستیک ماشینهاست. لذا این دستگاهها در گاراژها و تعمیرگاهها برای تامین باد مورد نیاز لاستیکها با فشار زیاد کاربرد دارد. این کمپرسورهای سیار در ابعاد کوچکتر در دندانپزشکیها نیز برای تامین فشار هوای دستگاهها مورد استفاده قرار میگیرند.
تفاوت کمپرسور پرتابل با سایر کمپرسورها
شاید تصور کنید که پمپ باد پرتابل به دلیل ابعاد کوچک نسبت به کمپرسورهای ثابت، میزان هوای فشردهی کمی تولید کرده و قدرت کمتری دارد. اگرچه بزرگترین و محسوسترین تفاوت کمپرسور پرتابل با سایر کمپرسورها در ابعاد آنهاست، اما این به معنای قدرت کم آنها نبوده و این دستگاهها قادر هستند هوای فشرده را با کیفیت بالا و فشار مناسب تولید کنند. به ویژه آن که کمپرسورهای پرتابل بر خلاف کمپرسورهای ثابت، قابل حمل بوده و میتوان آنها را به مکان مورد نظر انتقال داد و در موارد بسیاری از آنها استفاده کرد.
تفاوت دیگر این دستگاهها در سیستم کنترل آنهاست. در اغلب کمپرسورهای پرتابل سیستم کنترل سرعت موتور ساده است (پنوماتیک، با حداقل مقدار الکترونیکی). بر خلاف کمپرسورهای ثابت که امروزه دارای پنلهای کنترل با میکرو کنترلهای پیشرفته، تنظیمات و گزینههای بسیاری هستند.
مزیت دیگر کمپرسور هوا پرتابل نسبت به سایر کمپرسورها در میزان مصرف آنهاست. این کمپرسورها با حداقل مصرف انرژی در هر دو نوع الکتریکی و دیزلی، مقرون به صرفهتر از کمپرسورهای دیگر میباشند و مشکلات کمتری برای اپراتور ایجاد میکنند.
یکی از مشکلات اغلب کمپرسورهای صنعتی، آلودگی صوتی آنهاست. عملکرد کمپرسورها به گونهای است که صدای زیادی تولید میکنند. این مسئله به ویژه برای استفاده از آنها هنگام شب مشکلساز و آزار دهنده خواهد بود. در حالی که بعضی از کمپرسورهای پرتابل بدون هیچ گونه آلودگی صوتی امکان استفاده در محیطهای کوچک و آرام را فراهم میکنند. علاوه بر این، کمپرسورهای پرتابل لرزش کمی دارند و مشکلی ایجاد نمیکنند.
نگهداری و تعمیر کمپرسورها یکی از مهمترین عواملی است که به ویژه هنگام خرید آنها باید مورد توجه قرار گیرد. با توجه به قابلیت حمل کمپرسورهای پرتابل میتوان به راحتی آنها را به تعمیرگاههای معتبر منتقل کرده و تعمیر کرد. در حالی امکان جابهجایی کمپرسورهای ثابت وجود نداشته و این مسئله تعمیر آنها را کمی دشوار میکند.
هوای فشرده چه مزایایی دارد؟
ممکن است در ابتدا به این موضوع فکر کنید که هزینه هوای فشرده مقداری زیاد است. اما هزینهای که شما پرداخت میکنید با اموری که انجام میدهید، خیلی سریع جبران میشود. بهکارگرفتن وسایل پنوماتیک و کمپرسور هوا قابل حمل از مزایای بسیار زیادی برخوردار است. طول عمر بالایی که این ابزارها دارند و خرابی بسیار کم آنها از جمله ویژگیهای بسیار خوب این وسایل به شمار میرود.
این مورد در خصوص ابزارهای برقی صدق نمیکند، زیرا این ابزارها زود به زود احتمال خراب شدن دارند و تعمیرات آنها نیز هزینه زیادی برای مصرفکنندگان به همراه دارد. وسایل پنوماتیک بهتر میتوانند، در شرایط محیطی سخت به کار ما بیایند و استفاده از آنها نیز آسانتر است. این ابزارها در قیاس با لوازم برقی امنیت بسیار بهتری نیز دارند. اتصالی در ابزارهای پنوماتیک ایجاد نمیشود و به افرادی که با آن کار میکنند نیز آسیبی نمیزند.
جمع بندی……
با توجه به کاربردهای گستردهی کمپرسورهای پرتابل، امروزه شرکتها و برندهای گوناگون انواع مختلف این دستگاه را تولید میکنند. لذا برای خرید کمپرسور پرتابل انتخاب فروشگاهی معتبر از اهمیت زیادی برخوردار است. شرکت ایران پمپ/iranpump.com تولید کنندهی انواع کمپرسور پرتابل در ایران میباشد که به شکل تخصصی این دستگاهها را با بهترین کیفیت عرضه کرده و شما را در زمینهی خرید این دستگاه یاری مینماید.
من متخصص و پژوهشگر در زمینه هوای فشرده و انواع کمپرسور باد هستم و سعی می کنم تا جدیدترین و کارامدترین اطلاعات را در خصوص صنعت هوای فشرده با شما به اشتراک بگذارم.
خیلی خوب بود
خیلی خوشحالم که هستین
بازم درمورد این موضوع مطلب بزارین 😍😍😍
لطفا آدرستون رو برای بنده ارسال کنینم چجوری باهاتون ارتباط بر قرار کنم
حرف نداشت👌🏻 😍😍😍
میتونم شماره شما رو داشته باشم؟ 😍😍😍
سپاسگزارم
شما مشاوره هم دارید؟
سایتتون محشرههههه 😍😍😍
لطفا آدرستون رو برای بنده ارسال کنین
میشه مقاله بیشتری درباره با این موضوع منتشر کنید؟
ایول 😍😍😍
کجا می تونم اطلاعات کاملتری درباره این موضوع پیدا کنم
این مطلب حرف نداشت 😍😍😍
کانال تلگرامی هم دارید ؟
مطلبتون بسیار مفید بود
دفتر مرکزیتون کجا قرار داره
سلام.ممنونم از اطلاعات خوبی که درباره کمپرسور باد پرتابل قرار دادید.یک سوال داشتم:
ما یک کمپرسور باد500 لیتری داریم که نیاز داریم جابه جا کنیمش.آیا شرکت شما میتونه این دستگاه رو برای ما پرتابل کنه؟؟
سلام وقت شما بخیر.بله امکانش هست.برای هماهنگی لطفا با واحد پشتیبانی تماس بگیرید. 05138595333