معرفی و شناخت انواع کمپرسور هوامقالات تخصصی و پژوهشی ایران پمپ

کمپرسور های باد 20 الی 250 لیتری بدون صدا

آپدیت شده در: 11 اردیبهشت 1402

کمپرسور های بدون صدا و لرزش 20 الی 250 لیتری

کمپرسورهای صنعتی شرکت ایران پمپ با موتور های پرقدرت هرموتیک (برودتی) مخصوص کولرگازی اسپیلت و حداقل قدرت  2 اسب بخارکه دراین شرکت مونتاژ گردیده اند. بدلیل کم صدا و لرزش بودن بهترین جایگزین کمپرسورهای تک سیلندر می باشند و درطیف وسیعی از صنایع و اصناف و کلیه مشاغلی که به فشار باد نیاز دارند کاربرد دارد.

صنایع و اصناف از قبیل: هیدرولیک و پنوماتیک- شیرینگ وبسته بندی- چاپ وگرافیک- وکیوم وساکشن- طلاوجواهر- چوب ومبلمان- نجاری- نقاشی- تابلو نویسی- سندبلاست – حکاکی- مکانیکی- آپاراتی- تعویض روغن- ابزاربادی- پولیسترکاری- کفاشی- خیاطی وگلدوزی کابینت سازی- اتوماسیون کلیه سیستمهای صنعتی و دهها مورد کاربرد دیگر …….. لطفا جهت آشنایی بیشتر با ( ویژگی های کمپرسور ایران پمپ ) قسمت راهنما را بدقت مطالعه فرمائید.

Array

 

Array

Array


Array

نکات راه اندازی و نگهداری کمپرسور صنعتی

::::::: الف: نکات مربوط به راه اندازی کمپرسور های باد صنعتی

 1- جهت روشن نمودن کمپرسور صنعتی در هر دو نوع ( تکفاز و سه فاز ) برق جداگانه از کنتور گرفته شود و اتصال برقرار گردد و به هیچ عنوان در سیستم تکفاز دو شاخه به پریز برق زده نشود.

2- به دلیل اینکه بعد از یکی دو مرحله خاموش و روشن شدن کابلهای داخل پریز و دیوار داغ گردیده و باعث نرسیدن برق به دینام و در نتیجه باعث سوختن دینام و قطعات برقی کمپرسور صنعتی می گردد که دینام و قطعات برقی شامل گارانتی نمی باشد. – در کمپرسور صنعتی سه فاز به طریقه اتصال سیم ها به کلید و دینام دقت شود.

3- جهت حرکت تسمه می بایست در جهت فلش درج شده روی دینام باشد در غیر این صورت جای یکی از سیم ها با جای یکی از دو سیم دیگر تعویض گردد.

4- برای استفاده از کمپرسور صنعتی  در مکان های دور از کنتور برق ، تا حد امکان از طولانی کردن سیم برق خودداری شود و در عوض طولانی کردن سیم، شیلنگ باد طولانی شود.

5- طولانی کردن سیم برق کمپرسور باد صنعتی افت فشار را به همراه خواهد داشت و ممکن است باعث سوختن دینام و کلیه قطعات برقی شود.

6-مقدار روغن باید تا نصف شیشه روغن نما باشد و یا در سیلندر هایی که به جای شیشه دارای گیج هستند باید تا خط دوم گیج باشد. (تذکر : در هنگام چک کردن مقدار روغن باید کمپرسور در مکان صاف قرار گرفته و قبل از آن خاموش بوده باشد )

::::::: ب : نکات مربوط به نگهداری

– جهت جلوگیری از پوسیدگی و زنگ زدگی، آب جمع شده در داخل مخزن توسط شیر قرار گرفته در زیر مخزن کمپرسور تخلیه گردد.

7- روغن سیلندر کمپرسور صنعتی  بسته به محیط ( گرد و خاک و شرایط خاص) و میزان زمان استفاده از کمپرسور صنعتی  ، هر چند وقت یکبار باید مورد بازرسی قرار بگیرد و در صورت نیاز تعویض گردد.

( تذکر: برای تعویض روغن حتما از روغن مخصوص کمپرسور هوا استفاده شود) – فیلتر هوای سیلندر بسته به محیط ( گرد و خاک و شرایط خاص) و میزان زمان استفاده از کمپرسور ، می بایست هر چند وقت یکبار کنترل شود و در صورت نیاز پاکیزه و یا تعویض گردد.

به صورت استاندارد هر 6 ماه یکبار روغن دستگاه باید عوض شود. اگر از دستگاهتان خیلی استفاده میکیند بهتر است هر 4 ماه یکبار روغن را تعویض نمایید. بهترین روغن کمپرسور باد تسمه ای مدل 20-40 اتومات میباشد که برای تمامیه فصول سال مناسب است.

برای فیلتر هوا هم بهتر است هر ماه یکبار فیلتر هوا را باز کنید و ابر داخل فیلتر را بشویید و سپس باد بگیرید تا کاملا خشک شود. چنانچه در محیطی کار میکیند که که گردو غبار خیلی زیاد است مانند کارگاههای چوب بری و نجاری ، بهتر است هر 2 هفته یکبار اینکاررا انجام دهید.

هرچه منافذ فیلتر هوا بازتر باشد، هوای بیشتری به داخل مخزن میرود و فشار هوای داخل مخزن زودتر به حد نساب میرسد. در غیر اینصورت منافذ روی فیلتر مسدود میشوند و موتور باید زمان بیشتری کار کند تا بتواند فشار هوا را به حد معین برساند که این مساله موجب افزایش استهلاک و کاهش طول عمر مفید کمپرسور باد صنعتی میشود.

8-برای روشن و خاموش کردن کمپرسور از کلید روی کمپرسور و برای کمپرسور هایی که تابلو برق دارند با استفاده از کلید روی تابلو برق استفاده شود.

Array

ج : نکات مربوط به عیب یابی :

در صورت شنیدن صدای نشتی باد در زیر کلید کمپرسور ممکن است در درجه اول لاستیک درون شیر یک طرفه سوخته باشد ( که باد تولیدی سیلندر به صورت کامل داخل مخزن نمی شود و از طریق لوله باریک به سوپاپ زیر کلیداتومات آمده و خارج می شود) و در درجه دوم ممکن است کلید خراب شده باشد.

بهتر است ابتدا قسمت انتهایی شیر یکطرفه را باز کنید و لاستیک مشکی رنگ را کاملا با دستمال تمیز کنید و سپس در سر جای خود قرار دهید.به احتمال خیلی زیاد نشتی باد از زیر کلید اتومات از بین خواهد رفت. در غیر اینصورت کلید اتومات خراب شده است.

9- در صورتی که در حین کار کردن کمپرسور صنعتی از دهنه ورودی روغن ، روغن به بیرون پاشیده شود، دلیل آن ریختن بیش از اندازه روغن درون کمپرسور صنعتی می باشد.

10- صدای زیاد کمپرسور باد دلایل زیادی دارد که مهمترین آنها میتواند زیاد بودن مقدار روغن باشد که باید تخلیه شود. مورد بعدی هم صاف نبودن زیر کمپرسور باد است که باعث ایجاد صدا خواهد شد.

 

نحوه تعویض روغن کمپرسورهای شرکت ایران پمپ

 

مراحل تعویض روغن کمپرسور های یخچالی

بهترین زمان تعویض روغن برای کمپرسور های یخچالی بعد از 6 ماه کار کردن است(به دلیل تماس مستقیم هوا با روغن داخل کمپرسور در صورت استفاده نکردن از کمپرسور بهتر است روغن را هر 6 ماه یکبار تعویض کنید زیرا خاصیت خود را از دست می دهد.)
میزان روغن برای کمپرسورهای تولیدی شرکت ایران پمپ 40 لیتری به بالا (1.200cc) می باشد که بهترین نوع روغن برای کمپرسورهای یخچالی روغن برودتی می باشد و بهترین برند این روغن (rl68) می باشد.

توجه:

درهنگام تخلیه روغن- کمپرسور باد باید خاموش باشد.

در قسمت پایین موتور کمپرسور یک پیچ قرار دارد که برای تخلیه روغن تعبیه شده است

Array

پیچ را باز کنید تا روغن داخل موتور کاملا تخلیه شود

Array

سپس پیچ را تفلون زده و در جای خود قرار دهید

Array

سپس در قسمت بالای موتور درست جای فیلتر هوا -فیلتر را باز کنید و با استفاده از قیف یا شیلنگ روغن را به داخل موتور انتقال دهید

Array

(یک طرف شیلنگ را داخل ظرف روغن و طرف دیگر را داخل دهانه مکش موتور قرار دهید و موتور را روشن کنید تا روغن را به داخل مکش کند.

سپس فیلتر هوا را در جای خود قرارر دهید و اجازه دهید 5 دقیقه موتور کار کند تا روغن جدید کاملا جایگزین روغن قبلی شود. اصلا از سر ریز کردن روغن خوداری کنید. زیرا روغن قبلی با روغن جدید که قصد سرریز کردن دارید کاملا متفاوت است و موجب گیرپاژ کمپرس خواهد شد.

چنانچه کمپرسور افتاد، حتما روغن قبلی را کاملا تخلیه کنید و سپس روغن جدید را وارد موتور نمایید.در صورتیکه در حین کار کردن بخار روغن مشاهده کردید حتما موتور را خاموش کنید و اجازه دهید تا موتور خنک شود.

کمپرسور های باد 20 الی 250 لیتری بدون صدا

من متخصص و پژوهشگر در زمینه هوای فشرده و انواع کمپرسور باد هستم و سعی می کنم تا جدیدترین و کارامدترین اطلاعات را در خصوص صنعت هوای فشرده با شما به اشتراک بگذارم.

نوشته های مشابه

‫15 نظرها

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا
سوالی ندارید؟