معرفی و شناخت انواع کمپرسور هوا

بهترین کمپرسور باد برای خشک شویی کدام است؟ راهنمای انتخاب کمپرسور خشک شویی

آپدیت شده در: 30 بهمن 1401

کیفیت پایین هوای فشرده در خشک‌شویی به معنای کاهش کیفیت کار شما و همچنین کثیف‌شدن البسه می‌باشد. ازهمین‌رو هر خشک‌شویی برای حفظ کیفیت خدمات خود و همچنین رضایت‌مندی مشتریان نیازمند هوای فشرده پاک می‌باشد.

به عبارت دیگر شما مجاز به استفاده از هر نوع کمپرسور باد برای خشک‌ شویی نیستید و برای خریداری یک کمپرسور باد مناسب برای خشک‌شویی می‌بایست الزامات خاصی را مورد نظر قرار دهید. در این مقاله به معرفی کمپرسور باد مناسب برای خشک‌شویی خواهیم پرداخت.

ویژگی‌های کمپرسور باد مناسب برای خشک‌شویی‌ها:

یک کمپرسور باد مناسب برای خشک‌شویی باید ویژگی‎‌های زیر را در خود جای داده باشد.

Array

تولید هوای فشرده باکیفیت:

یک کمپرسور باد مناسب برای خشک‌شویی باید قادر به تولید هوای فشرده بسیار باکیفیت باشد. اگر کیفیت هوای فشرده پایین باشد، خدمات شما با افت کیفیت همراه خواهد شد. (منظور از کیفیت، عدم وجود روغن یا مایعات دا هوای فشرده میباشد.)

Array
طراحی جمع ‌وجور برای استفاده بهینه از فضا:

بهتر است تا برای خشک‌شویی خود کمپرسور بادی خریداری نمایید که ابعاد بسیار بزرگی نداشته باشد. هرچه ابعاد کمپرسور باد شما کوچک‌تر باشد، در نصب آن آزادی عمل بیشتری خواهید داشت. همچنین کمپرسور باد ایستاده بهترین گزینه خواهند بود.

Array
بهره‌وری بالای کمپرسور باد:

هرچه مصرف برق کمپرسور به نسبت هوای فشرده تولید شده کمتر باشد، هزینه‌های شما کاهش پیدا خواهد کرد و این به معنای افزایش سود شما می‌باشد. از همین‌ رو در هنگام خریداری کمپرسور باد برای خشک‌ شویی ، به بهره‌وری آن توجه ویژه داشته باشید.

Array
تولید صدای کم کمپرسور باد:

صدای بلند کمپرسور باد می‌تواند آسایش را از کارکنان و مشتریان‌ شما بگیرد. همچنین صدای زیاد باعث ایجاد مزاحمت برای همسایگان شما خواهد شد. در نتیجه کمپرسور بادی برای خشک‌شویی‌ها مناسب است که صدای آن‌ها بسیار کم بوده و باعث مزاحمت نشود.

Array
عدم استفاده از روغن در کمپرسور باد:

همانطور که بیان شد، هوای فشرده آلوده باعث از بین رفتن البسه‌ها شده و خدمات شما را با مشکل روبرو خواهد کرد. درنتیجه برای خشک‌شویی‌ها بهتر است تا از کمپرسورهای اویل فری یا بدون روغن استفاده کنید، چرا که با استفاده از کمپرسورهای اویل فری از عدم وجود روغن در هوای فشرده اطمینان پیدا خواهید کرد. هرچند الزامی برای استفاده از کمپرسورهای اویل فری وجود ندارد و شما می‌توانید از کمپرسورهای روغنی نیز استفاده کنید.

همچنین یک کمپرسور باد مناسب برای خشکشویی بایستی توانایی پاسخ به نیازهای هوای فشرده را داشته و همچنین قابل اعتماد باشد. اگر کیفیت هوای فشرده کمپرسور باد شما به هر دلیلی افت نماید، کیفیت کار شما با کاهش شدیدی روبرو خواهد شد. پیش از اقدام به خرید کمپرسور باد برای خشک‌شویی خود، نیازتان به هوای فشرده را محاسبه نموده و اگر در این کار با مشکل روبرو شدید، از یک متخصص راهنمایی بگیرید.

Array

کمپرسور باد مناسب برای خشک‌شویی‌ها:

همانطور که گفته شد، کمپرسور بادی برای خشک‌شویی مناسب است که نیازهای هوای فشرده را به خوبی پوشش داده و دچار توقفات ناگهانی نگردد. بطور معمول در خشک‌شویی‌های صنعتی از کمپرسورهای باد روتاری اسکرو و پیستونی استفاده می‌شود.

1 – کمپرسور باد روتاری:

کمپرسورهای باد روتاری قابلیت اطمینان بالایی داشته و یکی از گزینه‌های مناسب برای خشک‌شویی‌ها می‌باشند. همچنین صدای تولیدی کمپرسورهای روتاری نسبتا کم بوده و بازدهی آن‌ها در سطح مناسبی قرار دارد.

2 – کمپرسور باد پیستونی:

کمپرسورهای باد پیستونی نیز از گزینه‌های مناسب برای خشک‌شویی بوده و قادر به تولید هوای فشرده با فشارهای بالا می‌باشند. بطور معمول بازدهی کمپرسورهای پیستونی از کمپرسورهای روتاری کمتر می‌باشد اما با این‌حال، کمپرسورهای پیستونی گزینه مناسبی برای خشک‌شویی‌ها می‌باشند.

البته این مدل ها با روغن کار میکنند و دارای صدا هستند. کمپرسور های یخچالی یا هرمتیک نیز گزینه های مورد انتخاب بسیاری از افراد میباشد.

Array

چالش‌های استفاده از هوای فشرده در خشک‌شویی:

هوای فشرده‌ ای که در خشک‌شویی‌ها مورد استفاده قرار می‌گیرد باید بدون آلودگی و هرگونه رطوبت باشند. درنتیجه ابتدا هوای فشرده تولید شده توسط کمپرسور به مخزن منتقل شده و سپس باید از فیلترها و خشک‌کن رد شود تا بتوان از پاک بودن آن اطمینان حاصل نمود. از دیگر چالش‌های هوای فشرده در خشک‌شویی‌ها می‌توان به موارد زیر اشاره نمود.

• شرایط هوای محیطی

• تصفیه هوای فشرده

• گرمای تولید شده توسط دستگاه‌های مجاور

• صدای کمپرسور و ایجاد مزاحمت برای کارکنان

• نشتی سیستم هوای فشرده

• سیستم انتقال و انشعابات زیاد و درنتیجه افزایش میعانات

در نتیجه بهتر است تا برای خریداری و نصب کمپرسور باد خشک‌شویی خود از متخصصین این امر یاری بگیرید.

Array

طراحی خط انتقال هوای فشرده در خشک‌شویی‌ها:

خطوط انتقال هوای فشرده از اهمیت بسزایی برخوردارند. اگر خطوط انتقال هوای فشرده شما طولانی بوده و یا از تعداد زیادی زانویی استفاده نمایید، افت فشار هوای فشرده شما افزایش می‌یابد.

درحین طراحی خط انتقال و لوله‌کشی هوای فشرده بهتر است تا توصیه‌های زیر را درنظر بگیرید.

1 – افت فشار را تا حد مقدور کاهش دهید: استفاده از لوله‌های با قطر کم، استفاده از زانویی‌های زیاد و همچنین طولانی بودن لوله‌کشی‌ها همگی سبب افزایش افت فشار خواهند شد.

2 – لوله‌کشی‌ها را بالای سطح زمین انجام دهید: لوله‌کشی‌هایی که در طبقات زیر زمین قرار می‌گیرند، کمتر مورد توجه قرار گرفته و تمیز نگهداشتن و نگهداری و تعمیرات از آن‌ها سخت‌تر می‌شود.

3 – سیستم انتقال خود را در دسترس نصب نمایید: خطوط انتقال را بگونه‌ای طراحی و اجرا کنید که کارکنان شما بتوانند به آن دسترسی راحت داشته باشند.

4 – خطوط انتقال را از کنار تجهیزات گرمازا رد نکنید: توصیه می‌شود که خطوط انتقال را به شکلی اجرا نمایید که در محیط‌هایی با دمای بالا عبور نکنند.

Array

جمع بندی:

کیفیت هوای فشرده استفاده شده در خشک‌شویی‌ها بطور مستقیم بر روی کیفیت خدمات تاثیر داشته و وجود کمترین آلودگی و رطوبتی در هوای فشرده می‌تواند باعث از بین رفتن کیفیت خدمات خشک‌شویی شود.

درنتیجه خشک‌شویی‌ها باید از کمپرسور بادی استفاده نمایند که ضمن تولید هوای فشرده پاک، از قابلیت اطمینان بالایی برخوردار باشند. همچنین برای رساندن کیفیت هوای فشرده به سطح مطلوب باید هوای فشرده را از فیلترها و خشک‌کن عبور داد.

چنانچه در این زمینه نیاز به راهنمایی و مشاوره داشتید، کارشناسان شرکت ایران پمپ آماده پاسخگویی به شما عزیزان هستند.

بهترین کمپرسور باد برای خشک شویی کدام است؟ راهنمای انتخاب کمپرسور خشک شویی

من متخصص و پژوهشگر در زمینه هوای فشرده و انواع کمپرسور باد هستم و سعی می کنم تا جدیدترین و کارامدترین اطلاعات را در خصوص صنعت هوای فشرده با شما به اشتراک بگذارم.

نوشته های مشابه

یک نظر

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا
سوالی ندارید؟