نکاتی در رابطه با پمپ باد تراکتوری

تراکتور جزو قدیمی ترین ماشین های مولد نیرو میباشد که در کارهای کشاورزی مورد استفاده قرار میگیرد. لازم است گفته شود که قدرت کار انواع تراکتورها با یکدیگر برابر نیست اما روز به روز ساختمان این خودرو بیشتر تکمیل میشود، به طوری که برای هر کاری تراکتور ویژه آن وارد بازار شده است.
به علاوه تراکتور جزو متداول ترین ماشین های کشاورزی میباشد که تمام نقاط دنیا کم و بیش این خودرو را مورد استفاده قرار میدهند. جالب است بدانید واژه تراکتور به معنی کشنده یا کشش میباشد که در واقع این واژه به ماشین هایی اطلاق میشود که برای کشیدن یک وسیله یا بار مورد استفاده قرار میگیرند. هم چنین میتوان گفت تراکتور وسیلهای است که از قدرت آن برای کشیدن وسایل و تجهیزات استفاده میشود.
از آن جایی که از تراکتور در کارهای کشاورزی همانند دندانه زدن، بار کشی، بذر افشانی، نرم کردن خاک، تسطیح، درو کردن، سم پاشی، شخم زدن و … استفاده میشود برای تعمیر و راه اندازی سریع خرابی های تراکتور همانند پنچر شدن تایرها در نحوه ساخت این وسیله یک سری پیش بینی ها انجام شده است.
در پشت تراکتور شفت PTO تعبیه شده است که ادواتی همانند دیسک های سنگین، گاو آهن و پمپ باد تراکتور بر روی این شفت قابل نصب است که به عنوان مثال از پمپ باد تراکتور هنگام پنچر شدن تایرها استفاده میشود. هم چنین این شفت علاوه بر یدک کشیدن دیسک یا گاو آهن همانند گاردان وظیفه انتقال دورانی را نیز عهده دار است که در برخی از وسیله های کشاورزی همانند روتوری ها مورد استفاده قرار میگیرد.
پمپ باد تراکتور جزو ابزار آلات فوق العاده میباشد که عملکردی همانند سایر پمپ باد ها دارد به گونهای که قادر است نیروی مورد نیاز جهت باد کردن تایرهای لاستیکی تراکتور را به طور کامل تامین کند. به علاوه پمپ باد تراکتوری امکان استفاده از هوای فشرده را در محل کار فراهم میکند که به این صورت پنچری تایر تراکتور در کم ترین زمان ممکن رفع خواهد شد.
در گذشته پمپ باد تراکتور توسط چند شرکت معتبر جهانی برای مصارف خاص صنعتی وارد کشور ایران میشد که به مرور زمان طی سال های اخیر با افزایش تقاضا و گسترش مصارف عمومی، پمپ بادهای تراکتوری در برندها و کیفیت های متفاوت وارد بازار شدند و مورد استفاده مشتریان قرار گرفتند. در ادامه مقاله با همراه باشید تا نکاتی را در ارتباط با پمپ باد تراکتوری در اختیارتان قرار دهیم.
4 ویژگی کلیدی پمپ باد تراکتوری
پمپ باد تراکتوری یکی از اساسی ترین و پرکاربردترین لوازم جانبی تراکتور محسوب میشود که با خرید این پمپ دیگر نیازی نیست نگران پنچری تراکتور هنگام کار در زمین باشید. پمپ باد تراکتوری همان طور که گفته شد به شفت خروجی تراکتور متصل میشود و به دلیل داشتن حجم و وزن کم به راحتی میتوان آن را در جعبه ابزار تراکتور نیز قرار داد.
هنگام خرید پمپ باد تراکتوری، لوازم جانبی پمپ همانند شیلنگ باد و میله اتصال به تراکتور را مشاهده خواهید کرد که نصب آن بر روی شفت PTO بسیار آسان میباشد و طول شیلنگ نیز کاملا برای باد کردن چرخ های مختلف تراکتور مناسب است. در این بخش با ما همراه باشید تا ویژگی های بسیار مهم و مثبت پمپ باد تراکتور را به طور کامل برایتان شرح دهیم تا افراد تراکتوردار با خیالی آسوده بتوانند هر چه سریع تر نسبت به خرید این ابزار جانبی اقدام کنند.
1. قابلیت حمل
قابلیت حمل پمپ باد تراکتوری از عوامل کلیدی در انتخاب آن میباشد. این نوع از پمپ بادها دارای حجم و وزن بسیار کم اما قدرت بسیار بالا میباشند، به گونهای که با استفاده از پمپ باد تراکتور در هر جا که گیر افتاده باشید به راحتی میتوانید تایرهای بزرگ تراکتور را در کم تر از 4 دقیقه باد کنید و به راه خود ادامه دهید.
لازم است بدانید که وزن پمپ باد تراکتوری تقریبا 15 کیلوگرم و طول شیلنگ آن تقریبا 5 متر است و مدل های متفاوت آن قابل نصب بر روی تمامی تراکتورها میباشد. سهولت در حمل و نقل پمپ باد تراکتوری باعث شده است تا مشتری ها با گذشت چند سال از فروش مداوم از عملکرد پمپ رضایت کامل داشته باشند.
2. منبع تغذیه
به طور کلی تمامی پمپ بادها به دو صورت دیزلی یا الکتریکی میباشند که پمپ بادهای برقی در ولتاژی بین 110 تا 120 ولت شروع به کار میکنند. البته ناگفته نماند که مدل هایی از پمپ باد که بیش دو موتور دارند برای کار کردن به انرژی در حدود 220 تا 240 ولت نیاز دارند.
برای به کار گرفتن پمپ باد تراکتوری به منظور باد کردن تایرهای تراکتور لازم است تراکتور روشن باشد و از آن جایی که هنگام استفاده از پمپ باد تراکتوری سر و صدای زیادی تولید میشود بهتر است که هنگام استفاده از پمپ باد ، تراکتور در محیط بسته قرار نگیرد. عملکرد پمپ باد تراکتور با توجه به حجم مخزن کم بسیار قدرتمندتر از سایر پمپ بادها میباشد و برای صنایع سنگین نیز مناسب میباشد و هم چنین هنگام کار به جز دود ناشی از روشن بودن تراکتور هیچ گونه آلودگی دیگری تولید نمیشود.
3. شاخص عملکرد
شاخص عملکرد از ویژگی های بسیار مهم میباشد که در هنگام خرید پمپ باد تراکتوری حتما باید به آن توجه داشته باشید. به عبارت دیگر مقدار هوایی که توسط پمپ باد تراکتوری تولید میشود را با واحد متر مکعب در دقیقه اندازه گیری میکنند که به صورت SCFM بیان میشود.
ابزارهای کوچک یا تایرهای کوچک تراکتور معمولا بین 1 تا 2 دقیقه نیاز دارند تا باد شوند اما ابزارهای بزرگ تر یا تایرهای بزرگ تراکتور تقریبا به 3 تا 4 دقیقه زمان نیاز دارند تا باد شوند که به اصطلاح به فشاری کم تر از SCFM10 نیاز است. توجه داشته باشید در صورتی که چندین نوع از ابزار پنوماتیک را مورد استفاده قرار دادهاید به فشاری بالای SCFM10 برای پمپ باد تراکتور نیاز دارید.
4. نوع پمپ
از ویژگی های مهمی که میتواند بازدهی پمپ باد و شاخص عملکرد را تحت تاثیر قرار دهد، تنوع در طراحی پمپ میباشد. پمپ بادهای تک مرحلهای دارای یک یا بیشتر سیلندر ورودی و تولیدی هوای فشرده میباشند که فشار گاز خروجی را نیز به صورت ثابت نگه میدارند.
هم چنین پمپ بادهای دو مرحلهای حداقل دارای سیلندر میباشند که ابتدا هوای مورد نیاز را وارد میکنند و فشاری تقریبا حدود PSI 135 تولید کرده و به سمت سیلندر دوم منتقل میکنند که سیلندر دوم نیز فشار هوا را به PSI 175 تبدیل میکنند. اما پمپ باد تراکتوری به صورت اجرا و توقف عمل میکند یعنی فقط زمانی که تراکتور روشن باشد استفاده از پمپ باد بازدهی مثبتی دارد و پس از خاموش شدن تراکتور دیگر باد فشرده شده از خود خارج نمیکند.
سخن پایانی، سایر نکات برای خرید پمپ باد تراکتور
به عنوان سخن پایانی توصیه میشود که پمپ بادی تراکتوری را حتما از تولیدی های معتبر یا فروشگاه های اینترنتی شناخته شده مانند ایران پمپ خریداری کنید تا از مواردی نظیر اصل بودن، کیفیت، ضمانت اصالت، سالم بودن پمپ باد تراکتوری، نصب و راه اندازی و ارسال رایگان بهره مند شوید.
هم چنین توصیه میشود که اگر تراکتور شما به طور دائم در حال کار کردن است به هیچ وجه برای تراکتور خود پمپ باد دست دوم نخرید تا پس از مدتی مجبور نشوید دوباره هزینه اضافی جهت تعمیر پمپ یا خرید مجدد پمپ پرداخت کنید.
همان طور که گفته شد پمپ بادهای تراکتوری در انواع برندهای متفاوت در بازار به مشتریان عرضه میشوند که بهتر است برای آگاهی از قیمت ها به شرکت های پمپ باد سازی سر بزنید تا بتوانید با توجه به بودجهای که در نظر گرفتهاید بهترین انتخاب را داشته باشید.
هم چنین توصیه میکنیم حتما قبل از خرید پمپ باد تراکتوری به مواردی نظیر فشار کاری، توان موتور، لیبل مشخص، شکل ظاهری، ظرفیت هوا دهی، سر و صدای پمپ و …
توجه داشته باشید تا بتوانید پمپ باد مناسب خریداری کنید. هم چنین میتوانید از کسانی که قبلا از برند مد نظر شما پمپ باد تراکتوری خریدهاند مشورت کنید و یا برای نصب و راه اندازی پمپ باد تراکتور از افراد با تجربه کمک بگیرید تا همان اول کار مشکلی برای پمپ باد ایجاد نشود.
از دیگر مواردی که نیاز است قبل از خرید پمپ باد تراکتوری چک شود پیچ تنظم فشار، لوله اتصال به تراکتور، طول شیلنگ و … میباشد. در پایان امیدواریم که مطالب فوق در رابطه با پمپ باد تراکتور برای شما مفید بوده باشد. شما نیز میتوانید در صورت استفاده از پمپ باد تراکتوری تجربیات خود را برای ما ارسال کنید.

من متخصص و پژوهشگر در زمینه هوای فشرده و انواع کمپرسور باد هستم و سعی می کنم تا جدیدترین و کارامدترین اطلاعات را در خصوص صنعت هوای فشرده با شما به اشتراک بگذارم.
ایول 😍😍😍
بیشتری بنویسین لطفا
مقالاتتون عالین واقعا!
لطفا آدرستون رو برای بنده ارسال کنین
afarin matlab khobi bood 😍😍😍
هزینه مشاورتون چنده؟
سلام عالی بود 😍😍😍
مهندس جان عالی بود
چجوری می تونیم با کارشناسانتون در ارتباط باشیم
عجب مطلب جالبی بود .من هیچی درباره پمپ باد تراکتور نمیدونستم
شما کانال تلگرام هم دارین؟ 😍😍😍
مشاوره آنلاین از چه طریقی صورت می گیره؟
چرا اینقد کم؟ 😍😍😍