بهترین کمپرسور برای نجاری
در زندگی امروزی با پیشرفت تکنولوژی و رشد زندگی در ابعاد مختلف باعث شده است از ابزارهای مختلف مانند کمپرسور های باد برای راحتتر شدن کارها و سرعت بخشیدن به آنها استفاده میشوند. در واقع نقش کمپرسور برای نجاری در بعضی از کارها انقدر حضور آن پیشرفته مهم است که اگر نباشند باعث میشود کارها به درستی پیش نرود و دچار چالش شود. از ابزارهای پیشرفته و کارآمدی که در زندگی انسان تاثیر مستقیم دارد و در ابعاد مختلف زندگی میتوانید تاثیر مثبت آن را حس کنید کمپرسورها میباشند.
کمپرسور دستگاه مکانیکی است که گازهای حجیم را فشرده میکند و حجم آنها را کاهش میدهد و در این پروسه فشار آن افزایش داده میشود. کمپرسورها کاربردهای متفاوت و گستردهای دارند و بر حسب نیاز میتوانند در بخشهای مختلف کاربردهای اساسی داشته باشند. در اکثر صنایع مانند صنعت خودروسازی، صنعت غذایی، نساجی، کاغذسازی، کفاشی و حتی نجاری شاهد تاثیر زیاد و مهم کمپرسور هستیم. اگر کمپرسورها در این صنایع نباشند از اصلیترین و واجبترین قسمتهای سیستم ناقص میماند و قطعا کیفیت و راندمان کار را پایین میآورد.
در حقیقت اگر بخواهیم کار کمپرسور باد را برای شما ملموستر توضیح دهیم باید بگوییم کمپرسورها برای صنایع و کارهای مختلف مانند شش برای انسان عمل میکنند. ششهای انسان کمپرسورهای طبیعی هستند که در زمانهای قدیم برای روشن کردن آتش نیز از ششها کمک گرفته میشد و حضور ششها تاثیر مثبتی در زندگی انسان اولیه داشته است. اما امروزه با صنعتی شدن کارها و پیشرفتهتر شدن آن کمپرسورهای قویتر و با امکانات صنعتی روی کار آمدند.
از کاربردهای مهم کمپرسور در صنعت چوب و نجاری است. در صنعت چوب از کمپرسورهای مختلفی که در بازار هستند و با توجه به قدرت موتور آنها و گنجایش مخزنشان فشار متفاوتی از هوا تولید میکنند استفاده میشود. برخی دستگاههای بادی سیستمهای حفاظتی تحت فشار دارند و اگر فشار هوای وارد به آنها زیاد باشد، با استفاده از فشارشکنهای نصب شده بر روی دستگاه مورد نیاز را تنظیم میکند. برای مثال در دستگاههایی مانند میخکوب بادی، پیستوله رنگکاری، منگنه کوب و اوربیتال سندر فشار مورد نیاز متفاوت است و فشار هوای زیاد کارکرد این دستگاهها را مختل خواهد کرد.
بهترین کمپرسور برای نجاری
ابزارهای بادی زیادی در صنعت و به خصوص صنعت چوب مورد استفاده قرار میگیرد. همچنین کمپرسورهای متفاوتی نیز در بازار عرضه میشود که قدرت و گنجایشهای مختلفی دارند و ما باید دقت کنیم ببینیم برای چه کاری میخواهیم از کمپرسورها استفاده کنیم و باتوجه به آن کار بهترین کمپرسور موجود برای کار خود را انتخاب و خریداری کنیم.
در صنعت نجاری از انواع کمپرسورهای هوا در تجهیزات و ابزارهای بادی خود استفاده میکنند. در حقیقت از تولیدکنندگان مبل گرفته تا سازندگان ابزار چوبی از فواید استفاده از کمپرسورهای هوا بهرهمند میشوند در کمپرسورهای مورد استفاده در نجاری باید عوامل متعددی مانند؛ قابل اطمینان بودن، تولید فشار هوای پایدار در تجهیزات و همچنین صرفهجویی در مصرف انرژی را در نظر بگیرید
. پیشرفت تکنولوژی در طراحی و عملکرد کمپرسور باد نجاری، باعث میشود که از این کمپرسورها در این صنعت استفاده مناسب شود و نتیجه مطلوب و انعطافپذیری داشته باشد. بهترین کمپرسور باد برای ابزارهای بادی مانند میخکوب و منگنهکوب در نجاری دارای حجم 10لیتری یخچالی خواهد بود. این کمپرسور هوا از قدرت بالایی برخوردار است و هوای فشرده را کاملا بدون صدا و لرزش تولید میکند، حتی اگر قصد استفاده از پیستوله را هم دارید این کمپرسور 10لیتری میتواند گزینه مناسبی برای شما باشد.
نوعی کمپرسور دیگر نیز به نام کمپرسور اویل فری 10لیتری وجود دارد که بدون صدا و روغن کار میکند و میتواند برای کارکردن با پیستوله نیز مناسب باشد البته در صورتی که کارتان زیاد و سنگین نباشد. نوع دیگر کمپرسور، کمپرسور باد سیلندری است که مناسب برای کار کردن یک نفر است و بر خلاف مدلهای قبلی، صدای زیادی در حین کار تولید میکند. این مدل اصولا دارای مخزنهایی با ظرفیت 10 و 24 لیتری در بازار به فروش میرسد.
از مزیتهای این کمپرسور میتوان به این نکته اشاره کرد که جابهجایی راحتی دارد. اگر شما قصد دارید همزمان چند نفر با یک کمپرسور کار کنید میتوانید از مدلهای مختلف با مخزنهای 50 و 80 لیتری استفاده کنید. اگر برای کارهای کارگاهی و بزرگ میخواهید از یک کمپرسور استفاده کنید حداقل سایز مناسب برای آن میتواند مخزن 150لیتری باشد.
همچنین اگر صدای زیاد حین کار برای شما اهمیتی ندارد مدلهای پیستونی نیز میتوانند در صنعت نجاری برای شما گزینه مناسبی باشند. کمپرسورهای پرتابل یعنی همان مدلهای قابل حمل دارای یک یا دو مخزن هستند و حجم 10 الی 30 لیتری دارند که برای میخزدن در نجاری و انجام کارهای کوچک بسیار کاربردی و کارآمد هستند.
فشار هوای مناسب برای ابزارهای مختلف بادی در کارگاههای نجاری
طبق تحقیقات و بررسیهای انجام شده کارشناسان در زمینه دستگاههای مکانیکی مانند کمپرسور که بسیار پرکاربرد است متوجه شدند که فشار هوای مورد نیاز برای یک ابزار بادی نه باید خیلی کم و نه خیلی زیاد باشد و در واقع حالت نرمال اینست که تعادل طبق استانداردها رعایت شود. برای دانستن فشار هوای مناسب میتوانید اولویت را مطالعه دفترچه راهنما دستگاه مورد استفاده خود قرار دهید. بعد از آن میتوانید با جستجو در اینترنت درباره دستگاه خود اطلاعات زیادی بدست آورید و کمک بگیرید.
اندازه مخزن کمپرسور بر روی فشار هوای تولید شده توسط موتور تاثیری ندارد و مطرح نیست. مثلا یک کمپرسور هوا با مخزن 50لیتری امکان تامین فشار تا 12بار یا 175بار را امکانش هست داشته باشد، البته این فشار اصولا ماندگار نیست و نمیتوان از آن به صورت ثابت استفاده کرد و این باعث میشود که دستگاه مدام روشن باشد و بعدا مشکلات و چالشهایی را ایجاد کند. در واقع باید بدانید که تفاوت اصلی در حجم ذخیره هوا و مقدار ماندگاری فشار است.
فشار هوای مناسب در دستگاه میخکوب بادی نجاری چیست؟
میخکوبهای بادی فشار هوای مناسب برای آنها 8بار میباشد. مدلهایی دیگری نیز دارند که از ظرافت خاصی برخوردار میباشند و فشار مورد نیاز آنها 6بار است که میتوانند عملکرد مناسب و ایدهآلی داشته باشند. اما برای اطمینان بیشتر وقتی اقدام به خرید میخکوب بادی کردید قبل استفاده در دفترچه راهنمای آن فشار هوای مورد نیاز برای دستگاه را بررسی کنید تا هنگام استفاده از آن خیالتان آسوده باشد و ناخواسته آسیبی به دستگاه وارد نکنید.
نکته دیگری که باید بدانید اینست که سایز میخکوب تاثیر زیادی در میزان فشار هوا دارد مثلا هر چه میخکوب شما بزرگتر باشد به فشار هوای بیشتری نیاز خواهید داشت. همچنین براساس تجارب به دست آمده باید بدانید که اگر میخکوب مورد استفاده شما کوچک و سبک باشد و فشار وارده به آن مقدار زیادی باشد، این فشار موجب شکستن میخکوب خواهد شد، پس لازم است قبل از استفاده حتما به مشخصات و فشار بار آن دقت کنید.
فشار هوای مناسب و مورد نیاز در بادپاش نجاری چیست؟
در بازار بادپاشهای مختلفی وجود دارند که در اکثر این موارد فشار مناسب برای دستگاه بادپاش از 10 تا 15 بار خواهد بود. بادپاشها از وسایل جانبی کمپرسور هوا هستند که در نجاری کاربردهای فراوانی دارند. از مزیت بادپاشها میتوان به این نکته اشاره کرد که ظرفیتهای مختلفی دارند و انتخاب با شماست. اما نکتهای که باید بدانید اینست که مدلهای استاندارد بادپاشها تقریبا با هر فشار بادی توانایی کار کردن دارند.
برای مثال نازلهای معمولی نجاری برای استفاده در فشار باد 5 تا 10 بار مناسب هستند و در واقع در فشار کمتر از 5بار کارایی چندانی نخواهند داشت و همچنین برای تحمل فشار بیشتر از 10بار طراحی و ساخته نشدهاند. در کنار اینها نازلهای قویتری هم وجود دارند که فشار هوای آنها 120بار و بیشتر میتواند باشد البته این نازلها بیشتر مورد استفاده در صنایع سنگین و برای اجرای سندبلاستها مناسب هستند. نازلها از لحاظ شکل ظاهری شبیه به لوله هستند و برای استفاده از آن نیاز به لوازم ایمنی و قدرت بدنی بالایی خواهید داشت.
فشار هوای مورد نیاز و مورد استفاده برای قلم براش چیست؟
از قلمهای براش برای نقاشیهای سبک و سطحی که زمان زیادی نمیبرند استفاده میشود. این قلمها فشار هوای زیادی برای رنگ کردن لازم ندارند. اصولا نازل در آنها بسیار کوچک است و خروجی بالایی احتیاج ندارند و مزیت آنها اینست که شما را از تهیه یک کمپرسور هوا حجیم بینیاز خواهد کرد. حتی جالب است بدانید کمپرسور ساخته شده با موتور یخچال هم میتوان از این ابزار استفاده کند.
فشار هوای مورد نیاز برای پیستوله بادی چیست؟
فشار هوای مورد نیاز برای پیستوله بادی بین 3 تا 4بار است. امروزه با توجه به پیشرفت این پیستولهها حداقل سه تنظیم هستند و امکان تنظیم فشار هوای خروجی با استفاده از پیچ تنظیم فشار هوا به شما خواهند داد. اگر قصد دارید به صورت همزمان از دو یا چند پیستوله استفاده کنید میتوانید از یک کمپرسور هوا 500لیتری با فشار هوای ثابت 8بار استفاده کنید و این میتواند گزینه بسیار مناسبی برای شما باشد.
اگر قصد رنگآمیزیهای کوچک مثلا برای سازههای مینیاتوری و کوچک و تابلوهای معرق را دارید این امکان را دارید از پیستوله 50لیتری برای رنگکاری خود استفاده کنید، ولی اگر قصد رنگکاریهای سنگین مانند رنگآمیزی ساختمانی بزرگ را دارید باید از کمپرسوری حداقل 150لیتری استفاده کنید. پس قبل رنگآمیزی دقت کنید تا بتوانید درست انتخاب کنید.
فشار هوای مورد نیاز برای سندبلاست کابیتی چقدر است؟
این دستگاه مانند دستگاههای دیگر در صنعت چوب کاربردهای گسترده و متنوعی ندارد اما از این دستگاه برای سندبلاست قطعات کوچک استفاده میشود و اجرای این سندبلاست به حداقل 20بار فشار هوا نیاز دارد. همچنین در این دستگاه باید بدانید ترکیب فشار هوا و ماسه میتواند نتیجه موثر و خوبی را برای شما به وجود آورد.
فشار هوای مورد نیاز برای دستگاه منگنه کوب چقدر است؟
منگنهکوبها نیز در صنعت چوب کاربردهای متنوعی دارند اما برای استفاده از آنها به فشار هوا زیاد احتیاجی ندارید. به طور متوسط به حدود 6 تا 7بار فشار هوا احتیاج پیدا خواهید کرد. کمپرسور مناسب برای دستگاه منگنهکوب میتواند 50لیتری باشد. یک نکته را در نظر داشته باشید که قطعات مکانیکی داخل منگنهکوب بر اثر رطوبت میتواند آسیب ببیند به همین دلیل برای جلوگیری از آسیبدیدگی آن ما استفاده از فیلتر هوا را برای شما در مرحله اول قرار میدهیم. شما با استفاده از فیلتر هوای مناسب میتوانید از خراب شدن و فرسوده شدن دستگاه خود جلوگیری کنید.
فشار هوای مورد نیاز برای دستگاه سنباده بادی در نجاری چقدر است؟
سنباده بادی که نام دیگر آن اوربیتال سندر است برای به چرخش در آمدن دستگاه خود به حدود 6بار فشار هوا نیاز خواهد داشت و نکته مهم درباره آن اینست که باید 6بار یکنواخت داشته باشد و میتوان گفت کمپرسور هوا 50 یا 150لیتری مناسب این کار نخواهد بود چون فشار زیادی در حقیقت به دستگاه وارد میشود. برای این عمل کمپرسور حداقل 500لیتری مناسب است و مورد استفاده قرار میگیرد. اگر سنباده بادی دارای فشار 90بار باشد میتواند تا 10هزار دور در دقیقه چرخش داشته باشد.
سخن پایانی
در پایان این مقاله پیشنهاد ما به شما اینست که اگر قصد دارید از کمپرسور هوا در نجاری در جایی به صورت ثابت استفاده کنید میتوانید با خرید کمپرسور هوا از فروشگاه اینترنتی ایران پمپ با مخزن بزرگ و دقیقا مطابق با معیارها و کاراییهای مورد نظرتان را خریداری کنید اصولا کمپرسورهای مناسب و بزرگ حجم مخزن آنها بالای 150لیتر است.
شما قبل از خرید کمپرسور باید همه مزایا و معایب آنها را بررسی کنید و بعد اقدام به خرید کنید مثلا کمپرسور هوای 50لیتری سر و صدای زیادی ایجاد میکند و این باعث میشود زود فرسوده و از کار افتاده شود و مهمتر از آن در نجاری و بخش رنگکاری آن اولین جایی است که میتواند با مشکل مواجه شود.
سعی کنید در خرید این وسایل مکانیکی که نقش مهم و اساسی میتوانند در زندگی شما داشته باشند وسواس به خرج دهید و صرفا دستگاهی را به دلیل پایین بودن قیمت آن خریداری نکنید چون شاید بعدا برای شما پشیمانی به بار آورد و مطابق با ایدهآلهای شما کارها پیش نرود. فشار هوای مخزن کمپرسور هوا به صورت Bar یا PSI سنجیده میشود. اگر به نشانگر درج شده روی فشار هوا نیز توجه کامل کنید متوجه خواهید شد.
آقا ممنون.کاشکی زودتر این پست رو خونده بودم.ولی الانم خوبه -خیلی چیزا فهمیدم
قیمت مشاورتون چقدره؟
میشه مطلب رو توی وبلاگ خودم بزارم؟ 😍😍😍
چرا اینقد زیاد؟ 😍😍😍
چطوری میتونیم از آخرین مطالبتون باخبر بشیم 😍😍😍
بی نظیر هستید
خیلی زیبا بود مهندس
چطوری می تونم باهاتون ارتباط بر قرار کنم
من زندگیمو مدیون شمام
متشکرم 😍😍😍
بازم درمورد این موضوع مطلب بزارین 😍😍😍
کانال تلگرامی هم دارید ؟
متشکرم 😍😍😍