0 تا 100 پمپ باد رنگ کاری (دانستنی های لازم درباره پمپ باد نقاشی!)
امروزه پمپ باد رنگ کاری یکی از متداول ترین ابزارهای کاری برای رنگکاری در صنعت رنگرزی و دستگاههای پنوماتیکی مورد استفاده قرار میگیرد. یکی از موارد مهمی که قبل از خرید پمپ باد برای رنگ کاری باید مدنظر داشته باشید، حجم بزرگی و کوچکی کمپرسور میباشد. هرچه حجم مخزن پمپ باد بزرگتر باشد، حجم باد خروجی از کمپرسور هم بیشتر خواهد بود. رنگ آمیزی و نقاشی با پمپ باد پیستوله رنگ در سال های اخیر مورد توجه بسیاری از کارگاههای رنگ آمیزی خودرو، بدنه و مبل سازیها قرار گرفته است، چراکه استفاده از این تکنیک باعث صرفهجویی بسیار زیادی در زمان و هزینه می گردد.
اما باید دقت داشت که کیفیت رنگآمیزی با استفاده از پیستوله رنگ تا حد بسیار زیادی به کمپرسور باد استفاده شده بستگی دارد. جدا از تکنیکهای رنگآمیزی با پیستوله، کیفیت رنگ و شرایط محیط رنگآمیزی، استفاده از یک کمپرسور باد مناسب نیز برای افزایش کیفیت رنگآمیزی، لازم و ضروری میباشد.
این موضوع که چه کمپرسور بادی برای پیستوله و فعالیتهای نقاشی شما مناسب است، به نوع فعالیت شما و حجم کارهایتان بستگی دارد. در این مقاله راهنمای کاملی برای خرید پمپ باد نقاشی مناسب فراهم آوردهایم تا شما بتوانید براساس نیازهای خود، با در نظر گرفتن قیمت پمپ باد برای رنگ کاری بهترین پمپ باد برای نقاشی را جهت انجام فعالیتتان پیدا کرده و خریداری نمایید.
قیمت پمپ باد برای رنگ کاری
قیمت پمپ باد برای رنگ کاری با توجه به فاکتورهای مختلفی مانند حجم، برند، نوع کاربری و غیره تعیین می شود. شما می توانید انواع پمپ باد رنگ کاری کوچک و بزرگ را در زیر مشاهده کرده و متناسب با نیاز خود بهترین پمپ باد رنگ کاری را خریداری کنید.
ویژگی های عمومی انواع پمپ باد رنگ کاری
اگر برای فعالیتهای خود از پیستولههای پنوماتیک و کمپرسور باد استفاده میکنید، حتما از تاثیر کیفیت هوای فشرده بر روی رنگآمیزی مطلع هستید. یک کمپرسور باد مناسب برای پیستوله رنگ پاش میبایست هوای فشرده با کیفیتی را در اختیار پیستوله بگذارید، چراکه کیفیت نامطلوب هوای فشرده سبب خراب شدن کیفیت رنگآمیزی خواهد شد.
بطور کل یک کمپرسور باد مناسب برای پیستوله رنگ پاش باید هوای فشرده خشک و عاری از رطوبت، ذرات روغن و آلودگی را در اختیار مصرف نهایی قرار دهد. از همین رو لازم است تا در هنگام خریداری و تجهیز کمپرسور باد برای فعالیت های رنگآمیزی به این موارد توجه شود:
بکارگیری فیلترهای ورودی مناسب
استفاده از فیلترهای ورودی مناسب در کمپرسورهای باد رنگآمیزی از اهمیت بسزایی برخوردار میباشد. استفاده از فیلترهای هوای مناسب و نگهداری صحیح از آنها سبب میشود تا ذرات گرد و غبار به محیط پمپ باد رنگ کاری وارد نشده و کیفیت هوای فشرده تولید شده حفظ شود.
خشک بودن هوای فشرده
یکی از مهمترین ویژگیهای هوای فشرده مناسب برای پیستوله و رنگآمیزی، عاری از رطوبت بودن هوای فشرده میباشد. اگر هوای فشرده دارای رطوبت باشد، کیفیت رنگآمیزی افت شدیدی پیدا خواهد کرد، درنتیجه لازم است تا هوای فشرده مورد استفاده تا حد زیادی خشک شده باشد. برای خشک کردن هوای فشرده در کمپرسورهای باد معمولی میتوان از تله آبگیر، فیلترهای کربنی و افترکولر استفاده نمود.
بدون روغن بودن هوای فشرده
وجود ذرات و بخارات روغن در هوای فشرده یکی از عوامل خراب کننده رنگآمیزی میباشد. ذرات روغن میتوانند کار رنگآمیزی شما را به یک فاجعه کامل تبدیل نمایند. به همین دلیل لازم است تا هوای فشرده مورد استفاده در فعالیتهای رنگ آمیزی عاری از بخارات و ذرات روغن باشند.بطور معمول برای رنگآمیزی بهتر است تا از کمپرسورهای بدون روغن یا اویل فری استفاده شود تا دغدغه وجود روغن در هوای فشرده از بین برود. با اینحال اگر از کمپرسورهای روغنی برای تولید هوای فشرده خود استفاده میکنید، لازم است تا از فیلترهای کربن فعال برای پاک کردن هوای فشرده از بخارات روغن استفاده کنید.
رعایت موارد بالا سبب میشود تا کیفیت رنگآمیزی شما تا حد زیادی بالاتر رود. هرچند دقت به شرایط محیط رنگآمیزی همچون عدم تابش مستقیم آفتاب، کم بودن رطوبت و بدون غبار بودن محیط نیز لازم و ضروری میباشد.
حال این سوال مطرح میشود که برای فعالیت رنگآمیزی خود به چه کمپرسور بادی نیاز داریم؟ آیا به یک کمپرسور باد قوی با حجم مخزن بالا نیاز داریم و یا یک کمپرسور باد با حجم مخزن معمولی نیز پاسخگوی فعالیت ما میباشد؟ آیا حتما نیازمند به کمپرسور باد بدون روغن هستیم؟ دبی و فشار کمپرسور باد مناسب پیستوله و رنگآمیزی ما چقدر باشد؟ در ادامه با معرفی کامل پمپ باد رنگ کاری به بررسی پاسخ این سوالات خواهیم پرداخت.
پمپ باد نقاشی چه کاربردی دارد؟
اول از اینکه به سراغ تعریف پمپ باد برویم، بهتر است تعریفی از آن داشته باشیم. پمپ باد یکی از متداول ترین و قوی ترین ابزار های بادی یه شمار میرود. این دستگاه ها بسته به نوع کارکرد و حجم کاری که دارند مورد استفاده قرار میگیرند. بعضی از آن ها در حجم های بزرگ برای صنایع و کارخانه های بزرگ و برخی دیگر برای مصارف کارگاهی مانند همین پمپ باد جهت رنگ کاری که موضوع این مقاله نیز هست.
دو مدل پمپ باد وجود دارد. اولین مدل صنعتی که در کارخانهها و صنایع بزرگ مورد استفاده قرار میگیرد و مدل دیگر کمپرسورهای باد غیرصنعتی که برای مصارف خانگی جهت انجام کارهایی مانند باد کردن توپ چرمی، باد کردن تشک بادی، باد کردن تیوپ و تایرها لاستیک ماشین و… استفاده میگردد. مدلهای صنعتی پمپ باد همان طور که پیشتر گفته شد، در کارخانههای صنعتی و ماشینآلات بزرگ جهت به حرکت درآوردن اجزا و سیستمهای مکانیکی به کار میرود.
کاربرد پمپ باد غیر صنعتی
مهم ترین کاربر پمپ بادهای صنعتی، استفاده در کارگاه های خدماتی کوچک و متوسط است. تقریبا در بیشتر فعالیت های تولیدی و خدماتی از پمپ باد و کمپرسور هوا استفاده میشود. به طور مثال در صنایع رنگ آمیزی و نقاشی از پمپ باد جهت رنگ کاری استفاده میشود. استفاده از پمپ باد رنگ کاری ساختمان از جمله متداول ترین استفاده ها از کمپرسور در این حوزه است. اما از کمپرسور نقاشی برای مصارفی دیگر چون رنگ آمیزی ماشین، درب های خانه، دری های کابینت و … هم استفاده میشود.
لازم به ذکر است، ابزارهای بسیار زیادی وجود دارند که طراحی این ابزارها به گونهای است که بجای استفاده از انرژی الکتریکی از انرژی باد استفاده میکنند. به عنوان مثال آچار بکس (که داخل تعمیرگاههای اتومبیل نیز نظیر آن یافت میشود)، بکس بادی، پستوله رنگپاش از جمله وسایلی هستند که در مواقعی که به برق دسترسی وجود ندارد، با استفاده از گازوئیل و انرژی باد نیز میتوانند کار کنند.
مشخصات پمپ باد برای رنگ کاری
برای پیدا کردن بهترین پمپ باد برای نقاشی خود لازم است تا در اولین قدم به بررسی حجم فعالیت خود پرداخته و مقدار دبی و فشار مورد نیاز پیستوله خود و سایر ابزارهای پنوماتیک مورد استفاده خود را بسنجید.
اگر نوع فعالیت رنگآمیزی شما به گونهای میباشد که در طول روز تنها چندین بار و در مدت زمانهای کوتاه از پیستوله خود برای رنگآمیزی استفاده میکنید، مطمئنا به مخزن کوچکتری نسبت به شخصی که از پیستوله خود به صورت پیوسته استفاده میکند، نیاز دارید. با اینحال بهتر است تا از حداقلهای ذکر شده در این بخش هنگام خرید پمپ باد برای رنگ کاری خود پیروی نمایید.
1 – فشار کمپرسور باد
یکی از اصلیترین مشخصههای تعیین کننده قدرت یک کمپرسور باد، مقدار فشار تولیدی آن میباشد. هر ابزار پنوماتیکی به عملکرد صحیح و بهینه نیازمند فشار مشخصی میباشد. اسپریهای رنگپاش یا پیستوله نیز از این قائه مستثنی نیست.
بطور کل پیستولهها برای عملکرد مناسب نیازمند فشاری در حدود 25 psi الی 40 psi میباشند، هرچند برخی از پیستولهها به فشارهای بالاتری نیازمند هستند. پیستولههای HVLP (حجم بالا، فشار پایین) به فشارهای پایینی نیاز دارند اما دبی مورد نیاز آنها بالا میباشد. درعوض پیستولههای LVLP (حجم پایین، فشار پایین) به دبی کمتری نیاز دارند اما فشار مورد نیاز آنها تا حدودی بالاتر از پیستولههای HVLP میباشد.
این وظیفه شماست که از مقدار فشار مورد نیاز پیستوله خود مطلع شده و آن را مبنای تصمیمگیری برای فشار خروجی پمپ باد رنگ کاری خود قرار دهید. فراموش نکنید که همواره مقداری از فشار کمپرسورهای باد به صورت افت فشار در شیلنگ و اتصالات تلف میشود. درنتیجه لازم است تا کمپرسور باد شما در حدود 20 درصد فشار بیشتری نسبت به فشار مورد نیاز ابزارهای شما تولید نماید.
برای روشنتر شدن این بخش فرض کنید پیستوله شما از نوع HVLP بوده و به 40 psi فشار نیاز دارد. کمپرسور بادی که بتواند فشار مورد نیاز پیستوله شما را تامین کند میبایست حداقل 1.2 برابر فشار مورد نیاز پیستوله شما را یعنی فشار 48 psi را تولید نماید. دقت داشته باشید که در صورت استفاده از چندین پیستوله و یا ابزارهای پنوماتیک دیگر، برای تعیین فشار مورد نیاز کمپرسور باد خود، ابزاری که بیشترین فشار هوا را نیاز دارد، مد نظر قرار دهید.
2 – دبی مناسب کمپرسور باد
مشخصه دومی که لازم است برای خرید پمپ باد رنگ کاری مورد بررسی قرار گیرد، دبی هوای فشرده تولیدی کمپرسور باد میباشد. دبی کمپرسورهای باد نمایانگر مقدار هوای فشرده تولید شده در واحد زمان میباشد. مقدار دبی مورد نیاز شما برای راهاندازی و استفاده بهینه از پیستوله به صورت مستقیم با دبی مورد نیاز پیستوله شما ارتباط دارد.
هر پیستوله رنگ و بطور کل هر ابزار پتوماتیکی به دبی مشخصی نیازمند میباشد. اگر کمپرسور باد شما دبی کمتری نسبت به دبی مورد نیاز پیستوله شما فراهم نماید، فعالیت رنگآمیزی شما با مشکلاتی چون پایین آمدن سرعت و کاهش کیفیت رنگآمیزی مواجه خواهد شد.
دبی پیشنهادی برای پیستولههای HVLP حداقل 12 CFM میباشد، حال اینکه پیستولههای بزرگتر نیاز به دبی بیشتر و پیستولههای کوچکتر و LVLP نیازمند دبی کمتری میباشند. یک کمپرسور باد مناسب برای پیستوله و رنگآمیزی باید قادر باشد تا دبی تا حداقل 20 درصد بیش از دبی مورد نیاز پیستوله شما را فراهم آورد.
همچنین اگر از چند پیستوله به صورت همزمان استفاده میکنید، لازم است تا کمپرسور باد شما 1.2 برابر مجموع دبیهای مورد نیاز ابزارهای پنوماتیکتان را فراهم گرداند. برای مثال اگر از دو پیستوله با دبیهای 10 CFM و 12 CFM استفاده میکنید، کمپرسور باد شما میبایست 27 CFM دبی تولید نماید.
3 – حجم مخزن کمپرسور باد
مخزن کمپرسور باد را میتوان به یک باتری بزرگ تشبیه کرد که به جای ذخیره انرژی الکتریکی، هوای فشرده را در خود ذخیرهسازی مینماید. اگر حجم مخزن کمپرسور باد شما کوچک باشد، هوای فشرده ذخیره شده زود تمام شده و شما برای ادامه فعالیت خود مجبور به دست کشیدن از فعالیتتان هستید تا زمانیکه مخزن شما مجددا پر شود. در کارهای مثل رنگآمیزی این موضوع بیشتر به چشم میآید. تصور نمایید که در حین رنگآمیزی مخزن شما خالی شده و پیستوله شما متوقف شود. در این صورت لازم است تا کار خود را رها کنید تا مخزن شما پر شود تا بتوانید کارتان را از سر بگیرید.
حجم مخرن مورد نیاز برای پمپ باد رنگ کاری به فعالیت رنگآمیزی شما و همچنین مشخصات کمپرسور بادتان بستگی دارد. اگر چرخه کاری کمپرسور باد شما 100 درصد بوده و فشار و دبی کمپرسور باد شما تا حد مناسبی بالاتر از فشار و دبی مورد نیاز پیستولهتان میباشد، یک مخزن کوچک نیز پاسخگوی فعالیت شما میباشد. بطور کلی برای رنگ کردن یک ماشین نیازمند مخزنی با حجم 50 لیتر و یا دبی 190 لیتر میباشید. هرچند ممکن است یک مخزن 30 گالنی یا 115 لیتری نیز پاسخگوی کار شما باشد
بهترین پمپ باد برای نقاشی (معرفی انواع پمپ باد مناسب رنگ آمیزی)
کمپرسورهای باد انواع مختلفی دارند که ازجمله آنها میتوان به کمپرسورهای پیستونی، کمپرسورهای اسکرو، کمپرسورهای گریز از مرکز و کمپرسورهای محوری اشاره نمود. از میان انواع مختلف کمپرسورهای باد، مدلهای پیستونی و اسکرو به شکل عمدهتری برای کاربردهای تجاری و صنعتی مورد استفاده قرار گرفته و میتوانند نیاز به هوای فشرده را به صورت پیوسته برای فعالیتهایی چون رنگ آمیزی تامین نمایند.
- کمپرسور باد پیستونی
- کمپرسور باد اسکرو
کمپرسور باد پیستونی
کمپرسور پیستونی یکی از معمولی ترین انواع پمپ باد برای رنگ کاری است که اغلب از آن در صنایع و کارخانهها استفاده میشود. البته پمپ باد در بیشتر سیستمهای کاری قابل استفاده است. به همین علت با توجه به موقعیت قرارگیری کمپرسور باد، این پمپ در سایزهای مختلفی مانند ۲۵ لیتری تا ۱۰۰۰ لیتری تولید و به بازار عرضه میشوند.
همچنین جالب است بدانید که بیشترین فشاری که از هوای خارجی توسط این نوع کمپرسور تولید میشود، ۸ تا ۱۰ بار میباشد. کمپرسور های باد در سایزها و حجم کمتر از ۲۵ لیتری و ۵۰ لیتری جز کوچکترین انواع این مدل کمپرسور میباشند. کمپرسور باد پیستونی در کارخانه و صنایع خدماتی مانند ساخت دکوراسیون داخلی منزل، رویهکوبیهای مبلمان و صندلیهای چوبی کاربرد بیشتری دارد.
کمپرسورهای پیستونی (تسمه ای) برای فعالیتهای کوچک و متوسط یکی از گزینههای مناسب و معقول میباشند. در فعالیت رنگآمیزی با پیستوله، استفاده از کمپرسورهای باد پیستونی میتواند پاسخگوی کار شما باشد، هرچند لازم است تا از فیلترهای مناسب برای افزایش سطح کیفیت هوای فشرده در کمپرسورهای پیستونی استفاده نمایید.
کمپرسورهای باد پیستونی از لحاظ نگهداری و تعمیرات کم هزینه بوده و قادر هستند تا در شرایط نسبتا سخت محیطی نیز به خوبی فعالیت نمایند. هرچند مدلهای اویل فری کمپرسورهای پیستونی نسبت به شرایط محیطی حساسیتهای بیشتری داشته و نیازمند نگهداری بهتری میباشند.
معمولا صدای کمپرسورهای باد پیستونی بیشتر از صدای کمپرسور های اسکرو روتاری میباشد و از این بابت میتواند برای شما ایجاد مزاحمت بیشتری نماید. بطور کل اگر کیفیت هوای فشرده برای شما جزو اولویتهای اصلی و اساسی نیست، کمپرسورهای پیستونی میتوانند گزینه بسیار مناسبی برای فعالیت شما باشند. هرچند نباید استفاده از فیلترهای مناسب را برای استفاده از کمپرسورهای پیستونی جهت رنگآمیزی فراموش نمایید.
پمپ باد اسکرو
آیا می دانید کمپرسور اسکرو چیست؟ در مواقعی که مصرف و ذخیره هوای فشرده در کارخانههای بزرگ به بیشتر از ۱۰۰۰ لیتر در دقیقه میرسد، از پمپ باد اسکرو استفاده میشود. نوع عملکرد کمپرسور اسکرو در پروسه فشردهسازی و ذخیرهسازی آن در مخزن، بر اثر چرخش دو روتور به صورت مارپیچی و عبور هوا از میان این دو روتور صورت میپذیرد.
زمانی که قصد استفاده از پمپ باد رنگ کاری اسکرو را دارید، موارد مهمی را باید در نظر داشته باشید، به عنوان مثال برای استفاده از کمپرسور پیستونی نیاز به مخزن ذخیره هوا دارید که باید از قبل تهیه شود. معمولاً قطعاتی که در پمپ باد اسکرو به کار میرود قیمت بالایی دارند. نوع ساختار کمپرسور اسکرو بر روی یک شاسی و درون یک کاور مونتاژ میگردد.
کمپرسورهای باد اسکرو صدای کمتری از کمپرسورهای باد پیستونی ایجاد نموده و لرزش بسیار کمتری ایجاد مینمایند. کمپرسورهای باد اسکرو قادر به تولید هوای فشرده به صورت پیوسته بوده و برای کسبوکارهایی که نیازمند هوای فشرده پیوسته و ضریب اطمینانپذیری بالاتری هستند، گزینه مناسبتری میباشند. (به این کمپرسور ها، کمرپسور باد دائم کار نیز گفته میشود)
دقت داشته باشید که قیمت کمپرسورهای روتاری اسکرو بالاتر از کمپرسورهای پیستونی میباشد، از همین رو خرید یک کمپرسور باد پیستونی میتواند صرفه اقتصادی کوتاه مدت بیشتری برای شما داشته باشد و به عنوان بهترین پمپ باد برای نقاشی انتخاب شود.
پمپ باد با فشار قوی
در برخی کارخانههای بزرگ مانند صنایع تولید بطریهای آب معدنی، به فضا و هوای زیادی با فشار حدود ۳۰ الی ۴۰ بار مورد نیاز است. ساختار کمپرسور باد فشار قوی از نوع سیلندر و پیستونی هستند، اما نوع شاتونها و صفحه سوپاپ آنها به گونهای طراحی شده است که قدرت بسیار بالایی دارند. میزان فشار و هوادهی در این کمپرسورها بین ۱۰۰۰ تا ۱۵۰۰ لیتر در دقیقه میباشد.
نکات مهم برای خرید پمپ باد رنگ کاری
در انتخاب پمپ باد با توجه به نوع کار خود. کمپرسور مناسب را انتخاب کنید. به عنوان مثال اگر برای موارد رنگکاری به کمپرسور نیاز دارید، از کمپرسورهای مخصوصی که در سایت ایران پمپ تهیه دیده شده است، استفاده کنید. توان موتور کمپرسورهای باد بسیار مهم هستند، با توجه به نوع مصرف خود، آنها را انتخاب کنید.
اگر برای رنگکاری دائماً باید در رفت و آمد باشید، از کمپرسورهای چرخدار استفاده کنید زیرا استفاده از پمپ هوای چرخدار راحتی کارتان را چند برابر خواهد کرد. به این نوع کمپرسورها که دارای چرخ میباشند، کمپرسورهای باد متحرک یا چرخدار نامیده میشوند. قابلیتهایی دیگری مانند مقدار مصرف پمپ باد رنگ کاری، از موارد مهمی هستند که باید به آن توجه داشته باشید.
پمپ باد رنگ کاری با سیستم روان کننده
کمپرسور با سیستم روان کننده، نوع دیگری از پمپ باد میباشند که نوع فشار مخزن را معمولاً به صورت ثابت نگه میدارد. از این نوع کمپرسور در کارهای سنگینتر و پیچیدهتر استفاده میشود. به عنوان مثال از این نوع کمپرسور باد در رنگ کردن دیوارها، طبقات ساختمان و همین طور در تعمیرگاهها استفاده میشود. لازم است بدانید که این پمپ باد به علت حجم بالا و موتورهای قوی بهتر است که به صورت مستقیم به کنتور برق ساختمان متصل شود و از اتصال به پریزهای ساختمان خود داری نمایید.
نکات تکمیلی کمپرسور باد مناسب پیستوله
پس از اینکه پمپ باد رنگ کاری خود را خریداری نمودید، لازم است تا سایر تجهیزات مورد نیاز همچون شیلنگ باد، رگولاتور و فیتینگ مناسب را نیز خریداری نمایید. بهتر است پیش از خرید این تجهیزات به نکات زیر توجه نمایید.
- شیلنگ باد: یکی از مشخصههای بسیار مهم شیلنگ باد، قطر داخلی آن میباشد. هرچه قطر داخلی شیلنگ باد شما کوچکتر باشد، میزان افت فشار در مسیر شیلنگ بیشتر خواهد بود. درنتیجه دقت داشته باشید که شیلنگ بادی با قطر داخلی مناسب انتخاب نمایید.طور معمول بهتر است تا شیلنگ مورد استفاده برای پیستوله HVLP قطر داخلی بیش از 9 mm داشته باشد. همچنین بهتر است تا از شیلنگهای فنری برای فعالیت رنگآمیزی خود استفاده کنید تا شیلنگ شما به دلیل پهن شده بر روی زمین و در معرض فشار قرار گرفتن، دچار خرابی زود هنگام نشود.
- فیتینگ: فیتینگ همان رابط میان هوای فشرده و ابزار شما میباشد. فیتینگها یکی از قطعاتی هستند که کیفیت آنها بسیار حائز اهمیت میباشد. اگر فیتینگ مورد استفاده از کیفیت خوبی برخوردار نباشد، میتواند افت فشار زیادی حتی تا 25 psi ایجاد نماید. درنتیجه در هنگام خرید فیتینگ به کیفیت آن توجه داشته باشید و برای پیستوله HVLP خود از فیتینگهای high flow استفاده نمایید.
- رگولاتور فشار: رگولاتورها وظیفه تنظیم فشار هوای فشرده را برای استفاده نهایی در پیستوله ایفا میکنند. رگولاتور با رساندن فشار هوای فشرده به فشار ایمن و ثابت مورد نیاز پیستوله، عملکرد پیستوله شما را در محدوده بهینه حفظ کرده و کیفیت رنگآمیزی شما را افزایش میدهد. برای به حداکثر رساندن بهرهوری فعالیت رنگآمیزی خود، استفاده از رگولاتور با کیفیت توصیه میشود.
نتیجه گیری
از بررسی موارد مهمی مانند مقدار حجم موتور غافل نشوید، زیرا برای تهیه پمپ باد رنگ کاری ابتدا باید نوع کارتان و میزان استفاده از کمپرسورها را در نظر داشته باشید، سپس اقدام به خرید پمپ باد با توجه به مقدار مصرفتان کنید.
استفاده از پیستوله برای رنگآمیزی یکی از تکنیکهای نسبتا مدرن رنگآمیزی میباشد که در کنار افزایش سرعت رنگآمیزی، کیفیت رنگآمیزی را نیز افزایش میدهد. مهمترین بخش در رنگآمیزی با پیستوله، کمپرسور باد میباشد. خریداری کمپرسور باد مناسب برای پیستوله بر روی کیفیت کار و سرعت انجام کار رنگآمیزی تاثیر بسیار زیادی دارد. از همینرو لازم است تا در هنگام انتخاب و خرید پمپ باد برای رنگ کاری، دقت فراوانی کرده و کمپرسور بادی تهیه کرد که بتواند به خوبی از پس نیازهای پیستوله و ابزارهای پنوماتیک شما برآید.
در این مقاله راهنمای جامع و کاملی برای خریداری کمپرسور باد مناسب رنگ آمیزی فراهم آوردهایم. شما با تکیه بر این راهنما میتوانید به سادگی کمپرسور باد مناسب برای فعالیت رنگآمیزی خود را انتخاب نموده و از مشکلات پیشآمده ناشی از خریداری کمپرسور باد غیر متناسب با نیازهای فعالیت خود، پیشگیری به عمل آوردید
حتماً از سایتهای معتبر استعلام قیمت پمپ باد برای رنگ کاری را بگیرید و سپس خریداری کنید تا در آینده به مشکلاتی مانند خرابی یا از کار افتادگی پمپ باد برخورد نکنید. ایران پمپ از جمله سایتهای معتبر و دارای نماد اعتماد میباشد که شما عزیزان میتوانید انواع پمپ باد رنگ کاری را با اطمینان خاطر و بدون هیچ نگرانی و دغدغهای از آن خریداری کنید.
من متخصص و پژوهشگر در زمینه هوای فشرده و انواع کمپرسور باد هستم و سعی می کنم تا جدیدترین و کارامدترین اطلاعات را در خصوص صنعت هوای فشرده با شما به اشتراک بگذارم.
متشکرم 😍😍😍
حرف نداشت👌🏻 😍😍😍
این مطلب حرف نداشت 😍😍😍
آدرس دفترتون کجاست
هزینه تبلیغات توی سایت شما چنده؟ 😍😍😍
عجب محتوای باحالی بود
میتونیم توی سایت شما مطلب بنویسیم؟ 😍😍😍
چه سایت قشنگی دارین 😍😍😍
چه سایت قشنگی دارین 😍😍😍
مطلب به درد بخوری بود
میشه مقاله بیشتری درباره با این موضوع منتشر کنید؟
قیمت مشاورتون چقدره؟
شما کانال تلگرام هم دارین؟ 😍😍😍
شما در شهر های دیگه هم نمایندگی دارید؟
حرفتون خیلی عالیه
سلام وقت بخیر،یک پمپ باد دارم که تسمه ای هستش و صداش زیاده-میخواستم تعویضش کنم و یک کمپرسور باد بدون صدا بگیرم .چی پیشنهاد میدین؟
سلام وقت شما بخیر.بسته به نوع کارتون کمپرسورهای باد متفاوتی وجود داره.برای اینکه کمپرسور بدون صدا تهیه کنید 2تا پیشنهاد دارم،یکی کمپرسورهای باد یخچالی و دیگری کمپرسور های باد اویل فری.
هر دو نمونه بدون صدا هستند ولی کمپرسور های یخچالی نیاز به تعویض روغن دارند اما کمپرسور اویل فری بدون روغن کار می کنند.لطفا تماس بگیرید تا ببینیم کارتون چقدر هست آیا زیاده یا نه بعدش میتونیم بهترین گزینه رو بهتون پیشنهاد بدیم.
سایلنت بگیر خیلی خوبه بی صدا هست