مقایسه معایب و مزایا انواع کمپرسور باد

در این بخش می خواهیم به معرفی و مقایسه انواع کمپرسور باد از جمله : کمپرسور باد تسمه ای، کمپرسور باد سیلندری، کمپرسور یخچالی و کمپرسور اویل فری در ایران پمپ بپردازیم پس با ما همراه باشید.
در ویدیو زیر به مقایسه چندین مدل کمپرسور باد پرداختیم:
مزایا و معایب کمپرسور باد تسمه ای
مزایا با رنگ سبز نمایش داده شده معایب با رنگ قرمز نمایش داده شده
یکی از بزرگترین ایرادات کمپرسور باد تسمه ای صدای زیاد در حین کار کردن میباشد.علاوه بر صدای زیاد ، روغن ریزی این کمپرسور باد یکی دیگر از مواردی است که امتیاز این کمپرسور باد را نسبت به مدل های دیگر کمتر کرده است. اگر صدای زیاد برای شما اهمیتی ندارد ، این کمپرسور از لحاظ کارکرد یکی از بهترین گزینه ها میباشد.
دلیل این موضوع کارکردن مداوم ( مثلا 3 ساعت دائما در حال کار کردن) این کمپرسور هوا است.اگر کارتان زیاد است و صدای زیاد اهمیتی ندارد، این گزینه بسیار مناسب کار شماست.
مزایا و معایب کمپرسور باد سیلندری
مزایا با رنگ سبز نمایش داده شده معایب با رنگ قرمز نمایش داده شده
کمپرسور باد سیلندری یا کوبل هم همانند مدل تسمه ای دارای صدا و لرزش زیادی میباشد. اما از این کمپرسور باد نیز میتوان به صورت دائمی (حداکثر 2 ساعت مداوم) استفاده کرد.حداکثر فشار باد تولیدی این مدل در بهترین مدل ها 8 بار میباشد.
یک ایراد اساسی این کمپرسور ها زمانی مشاهده میشود که در وسط کار کردن، دستگاه به هر دلیلی خاموش شود. در این صورت دیگر موتور توانایی روشن شدن ندارد و در اصطلاح زیر بار میماند. برای رفع این مشکل باید هوای داخل مخزن را کامل خالی کنید تا موتور بتواند دوباره روشن شود.
مزایا و معایب کمپرسور باد یخچالی
مزایا با رنگ سبز نمایش داده شده معایب با رنگ قرمز نمایش داده شده
یکی از پر قدرت ترین مدل های پمپ باد، پمپ باد یخچالی میباشد. دور موتور (rpm)این کمپرسور باد 3000 دور در دقیقه است🤯 همین یک مزیت باعث شده تا قدرت فوق العاده ای پیدا کند. این مدل ها توانایی تولید هوای فشرده تا 16 بار را دارا هستند که نسبت به سایر رقبای خود واقعا جای هیچ حرفی نمیماند.
متاسفانه به دلیل استفاده از موتور های معیوب و قدرت پایین در بازار ، باعث شده تا این کمپرسور های باد به غلط مورد قضاوت قرار بگیرند. همانطور که در ویدیو ابتدای صفحه مشاهده کردید ،قدرت این کمپرسور ها بیانگر همه چیز میباشد.چنانچه روغن این کمپرسور های باد به موقع تعویض شوند ، تا سالیان زیادی این دستگاهها برای شما کار خواهند کرد.
مزایا و معایب کمپرسور باد اویل فری (بدون روغن)
مزایا با رنگ سبز نمایش داده شده معایب با رنگ قرمز نمایش داده شده
جدیدترین مدل کمپرسور های باد ، کمپرسور باد سایلنت / اویل فری میباشد.این کمپرسور های باد کاملا بدون نیاز به روغن و هر نوع روانکار دیگری کار میکنند.در ابتدای ورود این کمپرسور های باد به دلیل عدم شناخت کافی از مکانیزم این مدل ها ، شایعات زیادی مبنی بر بی کیفیت بودن این دستگاهها به راه افتاد.
اما شرکت کمپرسور سازی ایران پمپ با تولید نمونه های فوق العاده با کیفیت توانست این شایعات را خنثی کند.در حال حاضز یکی از بهترین کمپرسور های باد برای کارهای خانگی، نیمه صنعتی و صنعتی همین مدل oil free میباشد. البته به شرطی که کمپرسور باد با کیفیت انتخاب نمایید.
اورلود حرارتی کمپرسور باد
در واقع نوعی فیوز است و نحوه عملکرد آن به این شکل است که در صورت بالا رفتن حرارت موتور کمپرسور به هردلیلی از جمله آمپر بالا (جریان برق را قطع میکند ) تا شرایط موتور کمپرسور به حالت (stable) پایدار برگشته و دوباره اجازه عبور جریان برق را صادر می کند و کمپرسور باد دوباره شروع به کارکردن می کند.
حرف آخر
در این مطلب به مقایسه انواع کمپرسور باد پرداختیم و مزایا و معایب انواع پمپ باد را مورد برسی قرار دادیم. حالا میتوانید با در اختیار داشتن این اطلاعات به راحتی کمپرسور باد دلخواهتان را انتخاب کنید.

من متخصص و پژوهشگر در زمینه هوای فشرده و انواع کمپرسور باد هستم و سعی می کنم تا جدیدترین و کارامدترین اطلاعات را در خصوص صنعت هوای فشرده با شما به اشتراک بگذارم.
این مطلب حرف نداشت 😍😍😍
aaaaliii bood 😍😍😍
مطلب به درد بخوری بود
حرفتون خیلی عالیه
خیلی خوشحالم که هستین
چجوری می تونیم با کارشناسانتون در ارتباط باشیم
مشاورینتون قابل اعتمادن؟
مهندس جان عالی بود
بازم درمورد این موضوع مطلب بزارین 😍😍😍
دست مریضاد استاد
دمتون گرم
مشاوره آنلاین از چه طریقی صورت می گیره؟
هزینه رپورتاژ آگهی توی سایت شما چنده؟ 😍😍😍
ایول 😍😍😍
اطلاعات جالبی بود درباره انواع پمپ باد.ممنونم