کمپرسور باد و کاربردهای آن
کمپرسور باد دارای اسم های مختلفی است که به پمپ باد، کمپرسور هوا و پمپ هوا نیز در بسیاری از فروشگاه ها نامگذاری و شناخته می شود. اساس و عملکرد کمپرسور ، تولید هوا با فشار زیاد می باشد که تمامی این کارها در مخزن کمپرسور انجام می شود.
در سیستم های پنوماتیکی عنصر بسیار مهم کمپرسور باد می باشد که اگر قصد دارید هوا با فشار زیادی ایجاد شود، باید به دنبال پمپ هوا با مخزن بزرگ باشید. زیرا با بزرگ شدن مخزن عملیات فشرده سازی بیشتر شده و هوا با فشار بیشتر تولید خواهد شد.
استفاده از کمپرسور باد غیر متناسب با کار، باعث بروز عیب های زیادی برای دستگاه خواهد شد که می توان به فشار آمدن زیاد به موتور دستگاه، تلف شدن انرژی و استهلاک قسمت های مکانیکی موتور اشاره کرد، پس حتما در انتخاب کمپرسور باد دقت کرده و براساس اندازه، قدرت، سرعت و همچنین نوع بار مکانیکی اقدام به خرید کنید.
در صورتی که تمایل داشته باشید، میتوانید با مشاورین و متخصصین این کار در ارتباط باشید.
کمپرسور ها بیش از آنچه که فکرش را کنید در اطراف شما نقش آفرینی میکنند. برای مثال در تمامی یخچالها از کمپرسورها برای فشردهسازی گاز مبرد استفاده میشود. موارد این چنین در ارتباط با کمپرسور ها بسیار زیاد است.
بطور کل میتوان کاربردهای کمپرسور باد را به سه دسته کاربرد خانگی (سرگرمی)، حرفهای و صنعتی طبقه بندی کرد.همانطور که اشاره شد یکی از کاربردهای کمپرسور باد، کاربرد خانگی و یا سرگرمی میباشد. برای مثال استفاده از کمپرسور باد برای باد کردن لوازم بادی مانند استخر های بادی،مبلمان بادی ، یکی از کاربردهای خانگی کمپرسورهای باد میباشد.
بنا به کاربردهای مختلف کمپرسور های باد در دنیای امروزی، کمپرسور ها در انواع و اقسام مختلفی تولید میشوند که اصلیترین وجه تمایز آنها فارغ از مکانیزم فشردهسازی، حجم مخزن و فشار تولیدی آنها میباشد.در این مقاله به کاربردهای کمپرسورهای باد در مصارف شخصی و حرفهای پرداخته و لیستی نسبتا کامل از انواع استفاده هایی که از کمپرسورهای باد در مقیاسهای مختلف میشود، فراهم آوردهایم. با مطالعه این مقاله میتوانید آشنایی بیشتری با کمپرسور های باد و کاربرد آنها پیدا کرده و درک بهتری از تاثیر هوای فشرده در دنیای امروزی بیابید.
طبقه بندی کمپرسور های باد بر اساس مصرف:
کمپرسورهای باد را میتوان به سه دسته زیر طبقه بندی کرد:
1 – کمپرسور های خانگی (مصرف کننده):
این دسته از کمپرسورهای باد برای مصارف سبک و غیر حرفهای مورد استفاده قرار میگیرند. برای مثال از این دسته از کمپرسورهای باد برای باد کردن لاستیک دوچرخه، راهاندازی منگنههای بادی کوچک و سایر ابزارهای پنوماتیک سبک استفاده میشود. اکثر کمپرسورهای خانگی دارای حجم 10 لیتر تا 30 لیتر میباشند که راحت قابل جابه جایی هستند.
2 – کمپرسور های حرفهای:
کمپرسورهای حرفهای قدرتمندتر از کمپرسورهای خانگی بوده و هوای فشرده با فشار بالاتری را تولید میکنند. این کمپرسورها قدرت لازم برای راهاندازی همزمان چند ابزار پنوماتیک سبک را دارند. اغلب کمپرسورهای حرفهای از نوع پیستونی ، کوبل میباشند.
3 – کمپرسور های صنعتی:
کمپرسور های باد صنعتی از دو دسته دیگر قدرتمند بوده و متناسب با شرایط کاری سخت کارخانهها و مراکز صنعتی بزرگ ساخته شدهاند. کمپرسورهای باد صنعتی برای کار در شیفتهای طولانی طراحی شده و در ساخت آنها از قطعات با کیفیت استفاده شده است. همچنین در طراحی کمپرسورهای صنعتی، نوسانات تقاضای هوای فشرده در نظر گرفته میشود.
کمپرسور های باد در خانه:
کمپرسور های باد در خانه کاربردهای گوناگونی دارند. ممکن است از کمپرسورهای باد خانگی جهت تمیزکاری استفاده شود و یا از آن جهت انجام یک کسب و کار خانگی کوچک مورد استفاده قرار گیرد. بطور کل یک کمپرسور باد 10 لیتری میتواند تمامی کاربردهای خانگی را به خوبی پوشش دهد.
این کمپرسورها با کاهش دادن حجم در محفظه سیلندر، هوای فشرده را تولید کرده و در اختیار شما قرار میدهند. کمپرسورهای باد خانگی به قدری کوچک هستند که میتوان آنها را به راحتی توسط چرخ آنها جابجا نمود. همچنین استفاده از یک مخزن ثابت با حجم مناسب میتواند هرگونه کمبود احتمالی هوای فشرده را برای کسب و کار خانگیتان جبران نماید.البته این پمپ باد برای رنگ آمیزی مناسب نیستند
موارد استفاده از کمپرسور باد (کاربرد ها)
کمپرسور باد دارای کاربردهای زیادی در زمینه صنعتی و غیر صنعتی دارد که با پیشرفت علوم و تکنولوژی استفاده از آن بیشتر خواهد شد.
مصارف کمپرسور باد در فعالیتهای خانگی:
موارد استفاده از آن در مصارف خانگی می توان به: باد کردن تویوپ، تایر ها، توپ، جارو برقی، یخچال و … اشاره کرد. در ادامه به معرفی برخی دیگر از کاربرد های پمپ باد خانگی میپردازیم:
1-شست و شو با فشار زیاد:
دستگاه های شست و شوی فشار قوی خانگی مجهز به کمپرسور باد هستند. این دستگاهها با پاشش آب با فشار زیاد، شست و شو را آسان ساخته و باعث صرفه جویی در مصرف آب میشوند. از شست و شوی با فشار برای تمیز کردن نمای ساختمان، تمیز کردن خودرو و حیاط استفاده میشود.

2– نجاری و کار با چوب:
نجاری و کار با چوب یکی از سرگرمیهای محبوب خانگی میباشد که منبع کسب درآمد نیز میباشد. هرچند نجاری بدون استفاده از ابزارها کاری بسیار دشوار و خسته کننده میباشد. کیفیت و طول عمر بالای ابزارهای پنوماتیک نجاری باعث شده تا نجاران به استفاده از کمپرسورهای باد ترغیب شوند. بطور کل از کمپرسورهای باد خانگی در حوزه نجاری برای موارد زیر استفاده میشود:
• سنباده کاری سطح
• راهاندازی ابزارهای بادی مانند میخکوب بادی
• از بین بردن عیوب چوب و فلزات
• پاک کردن سطح چوب از گرد و غبار و خاک اره
3 – کارهای دستی:
کمپرسور های باد برای آسان نمودن کارهایی که پیشتر با دستهای خالی انجام میشدند، ساخته شدهاند. این مورد در خصوص کارهای دستی خانگی نیز صدق میکند. از این کارها میتوان به این موارد اشاره کرد:
• نقاشی با ایر براش کوچک
• رنگ آمیزی های سطحی و بسیار کوچک با استفاده از پیستوله های مینیاتوری
• استفاده از ابزارهای پنوماتیک برای تعمیرات خانه
• استفاده از تفنگهای بادپاش جهت تمیز کردن سطوح خانه
4 – انجام امور حیاط:
در خانه هایی که دارای حیاط های اختصاصی هستند، استفاده از کمپرسور باد خانگی میتواند در انجام کارهای حیاط بسیار موثر واقع شود. در واقع خیلی از ساختمانها نیز برای انجام امور حیاط ساختمان از کمپرسورهای باد خانگی استفاده میکنند. از کاربردهای هوای فشرده در انجام امور حیاط میتوان موارد زیر را شمرد:
• تمیز کردن بخشهای غیر قابل دسترسی
• جارو کردن برگها و شاخههای شکسته
• پخش علف کش در حیاطها و باغهای بزرگ
• خارج کردن زبالهها ریز و درشت از حیاط
• متصل کردن شیلنگ آب و آبپاشی حیاط با فشار باد
مصارف کمپرسور های باد در فعالیت های تجاری:
از مغازه های کوچک گرفته تا تجارت های بزرگ، همگی جزو استفاده کنندگان هوای فشرده میباشند. بسیاری از شرکت ها به دلیل قابلیت اطمینان بالای ابزارهای پنوماتیک به کمپرسور های باد اتکا میکنند.
رایجترین مورد استفاده از کمپرسور های باد در تجارت های کوچک و متوسط، راه اندازی ابزارهای بادی میباشد. ابزارهای بادی نسبت به ابزارهای برقی از امنیت بالاتری برخوردار بوده و طول عمر بیشتری نیز دارند. همچنین ابزارهای برقی در صورت استفاده زیاد دچار گرمایش شده که این گرما باعث اختلال در عملکرد آنها میشود و این در حالیست که ابزارهای پنوماتیک با ساعتها کار مداوم نیز همانند دقایق اولیه کار میکنند.
ابزارهای پنوماتیک در سال های اخیر بسیار رواج پیدا کرده و تقریبا میتوان گفت که برای تمامی ابزارهای برقی، نمونه پنوماتیک نیز ساخته شده است.
خدمات تجاری چون خدمات خودرو، کارواش ها، فعالیت های تفریحی و دندان پزشکیها، همگی از هوای فشرده برای ارائه خدمات خود استفاده میکنند. با اینکه تولید هوای فشرده هزینه نسبتا بالایی دارد اما با استفاده صحیح از این نیروی گرانبها میتوانید هزینه های خود را در بلند مدت کاهش دهید. چراکه ابزارهای پنوماتیک طول عمر بالاتری نسبت به ابزارهای برقی داشته و در صورت استفاده صحیح میتوانند تا سالهای سال برای شما کار کنند.
در اینجا میتوانید برخی از فعالیت های تجاری که از کمپرسور های باد استفاده میکنند را مشاهده نمایید:
• رنگ آمیزی وسایل نقلیه در کارگاه های رنگ آمیزی
• ارائه خدمات دندان پزشکی
• استفاده از متهها و چکشهای پنوماتیک در تعمیرات ساختمان
• راه اندازی ابزارهای پنوماتیک در تعمیرگاه های خودرو
• استفاده از تفنگ های بادی برای تمیزکاری
• راه اندازی ابزارهای پنوماتیک نجاریها
مصارف کمپرسور های باد در فعالیت های صنعتی:
از زمانی که کمپرسورهای باد وارد بازار شدهاند، صنایع زیادی به سوی استفاده از کمپرسورهای باد رو آوردهاند که هر روزه نیز به تعداد این صنایع اضافه میشود. ویژگیهایی که نیروی هوای فشرده دارد باعث شده تا صنایع مختلف به این اندازه طرفدار استفاده از کمپرسورهای باد برای تامین نیروی مورد نیاز جهت راهاندازی ابزارهایشان شوند.
از این ویژگیها میتوان به امن بودن، قابل اتکا بودن و همچنین صرفه اقتصادی استفاده از هوای فشرده در بلند مدت اشاره کرد. هم اکنون هوای فشرده به عنوان چهارمین منبع انرژی پس از برق، آب و گاز در نظر گرفته میشود.
تقاضای گسترده نسبت به هوای فشرده باعث شد تا مدلهای مختلفی از کمپرسورهای باد معرفی شوند که هر کدام از مکانیزم فشردهسازی و ویژگیهای خاصی برخوردار بودند. در این بخش لیستی از صنایعی که به صورت گسترده از کمپرسورهای باد استفاده میکنند را آوردهایم که خود نشان دهنده طیف وسیع کاربردهای هوای فشرده در صنعت میباشد.
1 – صنعت کشاورزی:
در اغلب بخش های کشاورزی مکانیزه شده از کمپرسور های باد استفاده میشود، چراکه استفاده از هوای فشرده در صنعت کشاورزی باعث کاهش هزینهها و افزایش سودآوری و در حین حال، افزایش سرعت و سهولت کار میشود. از هوای فشرده در کشاورزی برای فعالیت های زیر استفاده میشود:
• انتقال غلات و دانهها به سیلوها توسط نوار نقاله
• تهویه مطبوع در گلخانهها
• سمپاشی و بذرپاشی
• راه اندازی دستگاه های لبنی
• راه اندازه و بهره برداری از تجهیزات حمل و نقل پنوماتیکی
2 – صنایع تولیدی:
هوای فشرده در صنایع تولیدی، منبع انرژی مرکزی میباشد که خط تولید را زنده نگه میدارد. از کاربردهای هوای فشرده در صنایع تولیدی میتوان موارد زیر را نام برد:
• راه اندازی ابزارهای پنوماتیک در خط تولید
• تجهیزات برش و جوشکاری
• خارج کردن قطعات از قالبها
• تنظیم غلتک ها و نرخ ورود مواد اولیه به دستگاهها
• دمش هوا در قالبهای تولید بطری های پلاستیکی و مخازن
• کنترل موقعیت گیرهها، موقعیتدهندهها و سایر موارد
• تکمیل و بستهبندی محصول تولید شده
• سند بلاست و فینیشینگ فلزات
• بهره برداری از ماشین آلات پنوماتیک و خودکار
3 – صنعت خشک شویی:
مهمترین ویژگی هر خشک شویی، تمیز کردن پارچه ها و اتوکشی تمیز و دقیق میباشد. این موارد با استفاده از نیروی هوای فشرده به شکل بهتری صورت میگیرد.
• پاشش مواد شیمیایی از طریق تفنگ های تمیز کننده
• بخار شویی و اتوکشی پرسی
4 – صنایع داروسازی:
در صنایع داروسازی از کمپرسور های باد بدون روغن استفاده میشود، چراکه عدم وجود روغن در هوای فشرده در حوزه سلامت و غذایی بسیار حائز اهمیت است. همچنین به دلیل اهمیت بهداشت در صنایع داروسازی، لازم است تا در فرایند تولید دارو، کمترین دخالت انسانی صورت بگیرد. به همین دلیل تمامی صنایع داروسازی از کمپرسورهای باد در روند تولید محصولات خود استفاده میکنند. کاربردهایی که هوای فشرده در صنایع داروسازی دارند شامل این موارد میشود:
• جابجایی محصول توسط نوار نقاله
• پوششدهی روی مواد دارویی
• ترکیب مواد اولیه سازنده با نسبتهای بسیار دقیق
• حفظ و کنترل فشار مخازن اختلاط و نگهداری
• بسته بندی کردن داروها
5 – اکتشاف انرژی:
به دلیل ماهیت کار اکتشاف انرژی یعنی دور افتادگی، ضروری است تا تجهیزات استفاده شده در این کار، طول عمر بالایی داشته و احتمال خرابی و از کار افتادگی آنها بسیار پایین باشد. در نتیجه در فرایند اکتشاف انرژی از کمپرسورهای باد و ابزارهای پنوماتیک زیادی استفاده میشود. از جمله فعالیتهایی که در اکتشاف انرژی توسط کمپرسورهای باد انجام میشود، میتوان به این موارد اشاره کرد:
• راه اندازی ابزارها و تجهیزات پنوماتیکی در خشکی و دریا
• ملایم کردن آشفتگیهای حاصل از تلاطم دریا
• وارد کردن و خارج نمودن میلههای راکتور
• کنترل شیرهای مدار بخار و سرمایش از راه دور
• راهاندازی ونتیلاتورهای دیگ بخار
6 – صنعت غذا و نوشیدنی:
طیف وسیعی از تجهیزات و دستگاههای مورد استفاده در صنایع غذایی و نوشیدنی از کمپرسورهای باد برای تامین نیروی خود استفاده میکنند. بهترین گزینه برای تداوم روند کار خط تولید، عدم ورود آلودگی به مواد غذایی و در حین حال پایین نگهداشتن هزینههای عملیاتی، استفاده از نیروی هوای فشرده میباشد. برخی از فعالیتهایی که توسط هوای فشرده انجام میشوند به شرح زیر میباشد:
• بسته بندی و پالت گذاری محصولات
• بررسی دستگاهها
• پمپ کردن نوشیدنی در بطری
• سرد کردن و فریز کردن محصولات
هوای فشرده به شکل گستردهای در صنایع تولید غذا و نوشیدنی استفاده میشود و امروزه در حدود 90 درصد از صنایع تولید مواد غذایی و نوشیدنی از کمپرسور های باد استفاده میکنند.
سیستم روانکاری پمپ باد
تجهیزات مکانیکی دستگاه دارای سیستم های روانکاری متفاوت می باشد و این روانکاری می تواند به وسیله روغن یا بدون روغن یا با فشار باشد که هر کدام بنا به نیاز مورد استفاده قرار گرفته و دارای مزایا و معایبی می باشد.
اگر کمپرسور از نوع روانکاری با روغن باشد، یعنی اینکه باید طبق یک دوره مشخص تمامی اجزای مکانیکی را روغن کاری کرد و یکی از عیب های آن دارا بودن وزن زیادتر آن بوده ولی با روغن کاری مداوم صدایی تولید نمی کند.
همچنین بایستی مخزن روغن را بعد از یک دوره معین بررسی کرد و از سالم بودن آن اطمینان حاصل کرد و اگر میزان روغن از یک حدی کمتر شود، پمپ باد با صدا کار خواهد کرد و مزیت آن طول عمر بالا دستگاه بوده ولی بعد از مدتی بازده آن کمتر می شود.
سیستم های روانکاری تجهیزات بدون روغن نیاز به چک کردن منبع روغن نداشته ولی باید فیلتر هوا آن را همیشه چک کنید و دارای وزن کمتری بوده و در بسیاری از سطوح ناصاف می توان از آن استفاده کرد و بهترین گزینه برای کار در آب و هوای سرد می باشد. عیب آن این است که بر روی فشار کنترلی وجود ندارد.کمپرسور باد برای مصارف سنگین کاربرد داشته و در بسیاری از تعمیرگاه ها وجود دارد.
انواع پمپ باد
در مجموع سه نوع کمپرسور یا پمپ باد در بازار موجود است که عبارتند از:
- پیستونی
- اسکرو
- فشار قوی
کمپرسور باد از نوع پیستونی
متداول ترین نوع کمپرسور در بسیاری از بخش های تولیدی و صنعتی، کمپرسور پیستونی می باشد. کوچکترین کمپرسور پیستونی دارای ظرفیت 25 و 50 لیتری بوده و در صنایع خدماتی مورد استفاده قرار می گیرد.
بالاترین فشار باد موجود در کمپرسور باد پیستونی 8 الی 10 بار می باشد و در صورتی که مصرف کننده های بادی در یک کارخانه بیشتر شود دیگر نیاز به بالا بردن فشار نیست در این حالت باید ذخیره مخزن دستگاه و سرعت باد را توسعه دهید. اگر میزان مصرف کننده ها زیاد بود و قصد داشتن از این کمپرسور در کارگاه های رنگ پاش با دو پیستونه استفاده کنند باید از پمپ باد 350 یا بیشتر استفاده نمایند. در واقع با توجه به تعداد مصرف کننده باید از ظرفیت بالاتر استفاده شود.
کمپرسور باد از نوع اسکرو
اگر میزان مصرف باد از 1000 لیتر در دقیقه بیشتر باشد، بهترین گزینه برای تولید هوای فشرده استفاده از کمپرسور اسکرو می باشد. عملیات فشرده سازی هوا در این نوع با دو موتور مارپیچی انجام می شود.
این کمپرسور مانند نوع پیستونی نیاز به مخزنی دارد که ذخیره هوا در آن انجام شود و قطعات آن بر روی یک اسکلت آهنی مونتاژ می شود. قطعات بکار رفته در این پمپ عبارتند از:
- بخش تولید هوا
- رادیاتور
- الکتروموتور
- ولو ورودی برای هوا
- مخزن برای جداسازی هوا و روغن
- فیلتر
- PLC و یک تابلو برق
کمپرسور باد اسکرو از نظر فشار باد شبیه به نوع پیستونی بوده و فشار هوا خروجی آن 8 الی 10 بار می باشد. اما از نظر حجم هوا بسیار بیشتر از نوع پیستونی بوده و صدای تولیدی این دستگاه کمتر می باشد.
کمپرسور باد فشار قوی
در بسیاری از کارخانه های بسته بندی و همچنین تولید بطری آب نیاز به فشار باد بسیار بالا می باشد و این فشار به 30 الی 40 بار نیز می رسد و برای تولید آن می توان از کمپرسور فشار قوی استفاده کرد. ساختمان کمپرسور دارای پیستون و سیلندر بوده و با استفاده از سوپاپ ها می توان فشار باد بسیار بالایی را برای مصارف مختلف صنعتی و کارخانه ها ایجاد نمود.
سعی کنید مناسب با کار خود، از پمپ باد مناسب استفاده کنید که هم از نظر هزینه برای شما مقرون و به صرفه خواهد بود و هم موتور دستگاه فشار زیادی را متحمل نخواهد شد.
سایر کاربردهای کمپرسورهای باد و هوای فشرده:
در این مقاله به معرفی کاربردهای هوای فشرده در سه زیر بخش خانگی، حرفهای و صنعتی پرداختیم. لازم است اشاره کنیم که کاربردهای هوای فشرده به همین موارد ختم نمیشود. در اصل هوای فشرده کاربردهای دیگری نیز دارد که در این بخش به معرفی برخی از آنها میپردازیم.
1 – غواصی:
یکی از کاربردهای هوای فشرده، پر کردن کپسولهای هوای غواصان میباشد. همچنین در خیلی از مشاغل نیز از کپسولهای هوا استفاده میشود. از جمله این مشاغل و فعالیتها میتوان به آتش نشانی، جوشکاری زیر آب، خدمه زیر دریایی و کوهنوردان اشاره کرد.
2 – بیمارستانها:
یکی از کاربردهای کمپرسورهای باد در بخشهای بیمارستانی میباشد. کمپرسورهای بادی که در بیمارستانها مورد استفاده قرار میگیرند از نوع مدیکال گرید میباشند. در بیمارستانها از کمپرسورهای باد جهت تصفیه هوا به خصوص در اتاق عمل و بخش مراقبتهای ویژه و همچنین راهاندازی تجهیزات مختلف استفاده میشود.
کمپرسورهای باد برای رساندن هوا به بیماران و تامین هوای پاک در سراسر بیمارستان برای پزشکان و همراهان ضروری میباشند. همچنین یکی از مزایایی که استفاده از هوای فشرده برای بیمارستانها دارد، عدم ایجاد تداخل با سیستمهای کنترلی و مانیتورینگ الکتریکی میباشد.
3 – اتومبیلسازی:
تقریبا همه مردم از نقش کمپرسورهای باد در باد کردن تایر خودروها اطلاع دارند اما نقشی که کمپرسورهای باد در اتومبیلسازی ایفا میکنند بسیار بیشتر از باد زدن تایر میباشد. گاراژها از کمپرسورهای باد جهت سمباده زنی و رنگآمیزی قطعات خودرو استفاده میشود. همچنین تعداد زیادی از ابزارهایی که برای تعمیرات و سرویس خودرو مورد استفاده قرار میگیرند، از هوای فشرده تغذیه میکنند.
در ساخت اتومبیل نیز از هوای فشرده برای مونتاژ خودرو و کنترل نهایی استفاده میشود. از ابزارهای پنوماتیک مشهوری که در اتومبیلسازیها استفاده میشود میتوان به خشککنها، کوپلرها و برسها اشاره نمود.
4 – راهآهن:
در قطارها از هوای فشرده در سیستمهای ترمز استفاده میشود. همچنین کمپرسورهای باد در تعلیق قطارها نقش بسیار اساسی ایفا میکند. از سایر نقشهای کمپرسورهای باد در صنعت راهآهن میتوان به باز و بسته کردن درها به صورت اتوماتیک، تهویه هوا و کنترل قطار اشاره کرد.
5 – شهربازی:
مهمترین و اساسیترین نکته در شهربازیها، ایمنی وسایل بازی میباشد. در ترنها هوایی، سرسرههای بادی و دیگر وسایل بازی از نیروی هوای فشرده برای ترمز، تعلیق و باز و بسته شدن اتوماتیک دربها و کمربند ایمنی استفاده میشود.
6 – پیستهای اسکی:
در پیستهای اسکی از کمپرسورهای باد برای ایجاد تپههای برفی مصنوعی استفاده میشود. همچنین کمپرسورهای باد برای گرمایش کمپها و استراحتگاههایی که در مناطق کوهستانی و برفی وجود دارند، نقش بسیار اساسی دارند.
در صورتی که برف زیادی باریده باشد و راهها مسدود شده باشند، از ماشینهای برفروب و استفاده از نیروی هوای فشرده برای پراکنده کردن برف استفاده میشود.
مزایای هوای فشرده، امنیت، اطمینان پذیری و همه کاره بودن:
هوای فشرده به عنوان منبع مرکزی انرژی در صنایع، آسان کننده کارها در خانه و افزایش دهنده سرعت در کارهای حرفهای شناخته میشود. با این حال بسیاری از مردم با نقش این تجهیزات گرانبها در دنیای امروزی هیچ آشنایی ندارند.
همانطور که میدانید هزینه هوای فشرده در وهله اول کمی زیاد بنظر میرسد اما این هزینه از طریق موارد دیگر جبران میشود. استفاده از ابزارهای پنوماتیک مزایای زیادی دارد که از جمله این مزایا میتوان به عمر طولانی و خرابی کمتر ابزارهای پنوماتیک اشاره کرد. در مقابل، ابزارهای برقی بیشتر دچار خرابی شده و در صورت نیاز به تعمیر هزینههای زیادی را برای شما ایجاد میکنند. در نتیجه با استفاده از کمپرسورهای باد در هزینههای پیش رو، صرفه جویی به عمل آورده میشود.
همچنین ابزارهای پنوماتیک، سبک و راحت بوده و برای استفاده در شرایط محیطی سخت و خشن بسیار مناسبتر از ابزارهای برقی میباشند. امنیت ابزارهای پنوماتیک یکی دیگر از مزایای استفاده از آنها در مقابل ابزارهای برقی میباشد. در آخر نیز باید اشاره کنیم که ابزارهای پنوماتیک دچار اتصالی و آسیب رساندن به کارگران و سایر ابزارها نمیشود.
بازیابی حرارات و کاهش هزینهها:
کمپرسورهای باد مقدار زیادی از برق دریافت شده را به صورت تلفات به گرما تبدیل میکنند. این گرما پدیدهای ناخواسته میباشد اما برای کاهش هزینهها میتوان این گرما را بازیابی کرده و از آن در سایر بخشها استفاده کرد.
از حرارت بازیاب شده میتوان برای گرم کردن محیط کار، گرم کردن آب و گرم کردن سیال روانکننده در محیطهای سرد استفاده نمود.
بهترین و کم هزینهترین استفاده از حرارت بازیابی شده، گرم کردن فضای کارخانه میباشد. در این روش میتوان بدون صرف هزینه زیاد از حرارت تولید شده توسط کمپرسور باد برای گرم کردن محیط استفاده نمود.
بهترین راه برای خرید این نوع دستگاه ها مشاوره با افراد با تجربه می باشد و تیم ما آماده هرگونه مشاوره برای خرید پمپ باد به شما عزیزان می باشد برای تماس به این لینک مراجعه کنید.
شما هم میتوانید بعضی از کاربرد های کمپرسور باد را در پایین همین پست نام ببرید. همچنین میتوانید نوع شغل خود را بنویسید تا همکاران ما در کوتاه ترین زمان ممکن بهترین نوع پمپ باد که مناسب با کسب و کار شما هست را معرفی کنند. کمپرسور های باد کاربردهای بسیار بسیار گسترده ای دارند که شاید به فکرتان هم نرسد. چنانچه هرگونه سوالی داشتید در قسمت نظرات بنویسید تا به شما پاسخ دهیم.
میشه مطلب رو توی وبلاگ خودم بزارم؟ 😍😍😍
چجوری می تونیم با کارشناسانتون در ارتباط باشیم
حساب توییتری هم دارید؟
عجب مطلب جالبی بود
Awli bood 😍😍😍
مطالب بیشتری بنویسین لطفا
بی نظیر هستید
هزینه مشاوره آنلاین و حضوری باهم متفاوته
aaaaliii bood 😍😍😍
قیمت مشاورتون چقدره؟
سلام می خوام یک کمپرسور باد دست دوم ایرانی بخرم به نظرتون باید وقتی که میخرم به چه چیزایی دقت کنم؟
سلام وقت شما بخیر.اول از همه باید بدونید که جوابگوی نیازتون هست یا نه.اگر اطلاعات بیشتری میدادین بهتر راهنماییتون میکردم.بستگی داره کمپرسور بادی که میخواین بخرین چند لیتری باشه و چه نوعی باشه.مدت زمان پر کردن مخزن-نداشتن صدای اضافه موتور-پوسیده نبودن مخزن
اینها موارد مهمی هستش