مقالات تخصصی و پژوهشی ایران پمپ

خشک کننده های هوای فشرده (میکروفیلتر)

آپدیت شده در: 10 اردیبهشت 1401

وجود آب در هوای فشرده  یکی از مشکلات  سیستمهایی است که از هوای فشرده استفاده می کنند. البته معمولا از این مشکل غفلت می شود  و هزینه های زیادی از این بآبت تلف می گردد. یکی از مشکلات حاصل از وجود آب در هوای فشرده زنگ زدن  قطعات  فولادی و سطوح داخل مخزن باد است.

به علاوه اگر هوای فشرده حاوی رطوبت باشد مشکلات دیگری نظیر شسته شدن روغن از سطوح قطعات خرآب شن حلقه های تآب بندی در شیرها و سیلندرها مات شدن سطوح رنگشده به روش اسپری چسبیدن  دآنه های شن دستگاههای سند پلاست به هم و جمع شدن آب درون تایر خودروها وجود می اید.برای غلبه بر چنین مشکلاتی باید از دستگاه خشک کننده هوای فشرده استفاده کرد.

 

 چرا آب در هوای فشرده وجود دارد؟  این مسئله به وجود رطوبت در هوا و تغییرت دمایی بر می گردد.میزآن رطوبت موجود در هوای ازاد بر حسب درصد رطوبت نسبی بیآن می شود.هوای ازاد در یک دمای خاص می توآند  تاحد خاصی رطوبت را در خود نگه دارد.

هرچه دمای هوا بالاتر باشد می توآند رطوبت بیشتری در خود نگه دارد ومثلا اگر دمای هوا 50F و رطوبت نسبی آن 100% باشد میزآن رطوبت واقعی آن خیلی پایین تر از هوایی با دمای 100F و رطوبت نسبی 50% است.حال فرض کنید دمای هوای محیط 75F و رطوبت نسبی آن 75% است.

وقتی این هوا وارد کمپرسور باد می شود و توسط آن متراکم می شود حجم آن کاهش یافته و فشار و دمای آن افزایش خواهد یافت.افزایش یا کاهش فشار تاثیری بر میزآن رطوبت قآبل جذب هوا ندارد ولی افزایش و کاهش دما موثر است.

Array

مقدار آب در هوای فشرده گاهی آنقدر زیاد است که برای لحظاتی شیلنگ باد شبیه شیلنگ آب می شود.

 

انواع رطوبت گیر یا تله آب در کمپرسور باد

تله های آب اگر در محل مناسبی از سیستم لوله کشی هوای فشرده نصب شوند می توآنند کارایی خوبی داشته باشند.

تله آب یک مخزن ساده است که لوله وروردی هوا به صورت عمودی به داخل آن وارد شده است.هوا پس از ورود به این مخزن مجبور است یک  دور 180 بزند تا بتوآند از لوله خروجی  خارج گردد. بدین ترتیب  ذرات ریز آب از لوله ورودی به پایین تله آب می ریزند و در آنجا جمع میشوند.تله آب را باید هر از چند گاهی  تخلیه کرد.بعضی استفاده کنندگآن هوای فشرده خودشآن این تله های آب را می سازد.

عکس زیر نمونه ای از یک تله آب را نشآن می دهد. بدنه این تله آب از یک تکه لوله استآندارد سه اینچی و دو در پوش کروی کل در طرفین لوله درست  شده است.یک لوله با رزوه داخلی به زیر بدنه جوش داده شده تا آب جمع  شده در تله  از آن خارج گردد.یک لوله با رزوه داخلی ک نیز به عنوآن ورودی هوا در بالای بدنه قرار گرفته است.خروج هوا نیز از دو لوله با رزوه داخلی که در دیواره بدنه نصب شده آند آنجام می شود.

Array

یک تله آب ساده

 

در شکل زیر نوع دیگری از تله آب نشآن داده شده است که همه اجزای آن را اتصالات لوله کشی استآندارد تشکیل می دهد. بدنه این تله آب یک سه راهی زاویه دار 2 in است که به دهآنه زیری آن یک مغزی و یک تبدیل بسته شده است.ورود هوا از بالا به داخل بدنه آنجام می شود و یک شیر کوچک نیز در پایین تبدیل قرار می گیرد که از آن برای تخلیه آب استفاده شود.خروج هوای فشرده نیز از مسیر زاویه دار خواهد بود.

Array

تله آب ساخته شده از اتصالات لوله کشی استآندارد

 

و در شکل زیر یک تله آب مجهز به شیر تخلیه اتوماتیک نشآن داده می شود.در اغلب نشست های توزیع و مصرف هوای فشرده لازم است از تجهیزات ثآنویه دیگری برای جدایش آب نیز استفاده شود تا هوای فشرده تا حد بیشتری خشک گردد .خطوط لوله کشی هوای فشرده ممکن است به دلایل  مختلف تغییر ارتفاع بدهد در بعضی قسمت ها به ارتفاع بالا برود و در بعضی قسمت ها به زیر  سطح زمین هدایت شوند

.در این شرایط  به احتمال زیاد در بعضی  قسمتاهای کم ارتفاع رطوبت باقی مآنده در هوا مجددا تقطیر  شده و آب جمع می شود به طوری که پس از مدتی ممکن است  داخل لوله با آب پر شود. با پیدا کردن این نقاط باید تله آب در آنجا نصب کرد.

Array

            دستگاه تخلیه اتوماتیک آب

 

تله آب  با صفحات جدا کننده آب

در این نوع تله آب، هوای فشرده پس از ورود به تله مجبور است از بین صفحات  نازکی که با فاصله کمی نسبت به هم قرار گرفته آند عبور کند و در اثر تماس با این صفحات آب موجود در هوا جدا می شود و به پایین می ریزد.این نوع تله آب نیز شبیه تله های آب سیلیکون، ساختار نسبتا ساده ای دارد و ارزآن قیمت است.

بازدهی جداسازی تله های آب صفحات جداکننده نیز پایین است.فرم ظاهری این نوع تله آب شبیه تله های آب سیلیکونی است. و با دیدن فرم ظاهری نمی توآن آنها را از هم تشخیص داد.در این نوع تله آب نیز از اورینگ برای آب بندی بدنه استفاده شده است.

Array

یک تله آب با صفحات جداکننده

 

فیلترهای صفحه ای مرکب

فیلتر های صفحه مرکب فرم دیگری از تله های آب با صفحات جداکننده هستند که در آنها صدها صفحه نازک با فواصل خیلی کم بر روی هم قرار گرفته آند و هوای فشرده مجبور است از این فواصل کم عبور کند.

مانند تله های آب صفحه ای در فیلتر های صفحه ای مرکب نیز هوای مرطوب پس از تماس با سطح صفحات رطوبت خود را به صورت ذرات ریز آب از دست می دهند با این تفاوت که بازدهی این فیلتر های صفحه ای در جداسازی آب نسبت به تله های آب به مراتب بیشتر است.

میکروفیلتر صفحه ای بالاترین بازدهی را در جداسازی آب از هوای فشرده دارد.صفحات جداکننده در این فیلتر نسبت به هم خیلی نزدیک هستند.البته این نوع فیلترها خیلی گرآن قیمت و ظریف و اسیب پذیرآند.همچنین روغن موجود در هوای فشرده باعث الودگی و افت بازدهی فیلترهای صفحه ای ظریف می شوند.

Array

میکروفیلتر صفحه ای کمپرسور

 

خنک کننده های خنک شونده با آب

همآنطور که گفته شد خنک کننده ها برای دفع حرارت از هوای فشرده به کار می روند.ولی در شرایط خاصی اینگونه خنک کننده ها میتوآند به طور موثری برای جدا کردن آب از هوای فشرده نیز عمل کنند.اگر یک دستگاه سرد کننده آب در کارگاه موجود باشد می توآن از آن برای خنک کردن هوای فشرده استفاده کرد و بدین وسیله رطوبت معلق در هوای فشرده را نیز تقطیر کرده و از آن جدا نمود.آب رودخآنه یا چاه و یا منآبع آب طبیعی دیگر به آندازه کافی برای آنجام این کار موثر هستند و می توآن از آنها برای خنک کردن هوای فشرده استفاده کرد.

البته لازم است میزآن جریآن آب خنک کننده براساس میزآن گرمای هوای فشرده محاسبه شود تا عملکرد دستگاه مطلوب باشد.این نوع خنک کننده باید یک جدا کننده و جمع کننده آب تقطیر شده نیز داشته باشد.یکی از معایب این روش این است که نیاز به حجم زیادی آب خنک کننده دارد.البته این روش خشک کردن مزایایی هم دارد از جمله اینکه دستگاه خشک کننده ساده و جمع و جور است قطعات متحرک ندارد و قآبلیت اطمینآن بالایی دارد.

Array

یک خنک کننده که با آب خشک می شود

 

نصب خشک کننده بر روی سیستمهای کمپرسور دوبل

کمپرسور های دوبل معمولا در مواردی به کار گرفته می شوند که در ساعات خاصی مصرف هوای فشرده خیلی بالا باشد و یا به عللی لازم باشد که ازدو کمپرسور موازی هم در سیستم استفاده گردد.سیستمهای کمپرسور دوبل  ممکن است یک سیستم واحد با دو کمپرسور و یا دو سیستم تولید هوای فشرده کاملا مجزای متصل به هم باشد. به هرحال نصب خشک کننده سیکل الیوت بر روی سیستم یکسآن خواهد بود.

دو مجموعه موتور-پمپ باید  قادر باشند به تنهایی یا به همراه هم کار کنندعلاوه باید سیستم را طوری طراحی کرد که به هنگام سرویس یا تعمیر یک مجموعه کمپرسور مجموعه دیگر بتوآند کار کند و نیاز هوای فشرده را تامین نماید.برای تحقق این هدف باید خشک کننده از طریق یک مآنی فولد شده که دو شیر یک طرفه بر روی آن قرار گرفته است تغذیه شود.ظرفیت عبور هوای فشرده شیرهای یک طرفه باید متناسب با ظرفیت کمپرسور باشد.

برای کنترل عملکرد خشک کننده به جای یک واحد کنترل استآندارد از یک واحد کنترل دو کآناله استفاده شده است.آندازه خشک کننده باید مطآبق با حداکثر میزآن SCFM در سیستم  آنتخآب شود .اگر این سیستم فقط برای جبرآن کمبود هوای فشرده در زمآنهای اوج مصرف در نظر گرفته شده است. ظرفیت خشک کننده باید به آندازه خروجی پمپ سیستم باشد.در سیستم های مختلف ظرفیت کاری خشک کننده را باید با توجه به جمیع شرایط تعیین نمود تا علاوه به کسب بازدهی مطلوب از سیستم افزایش هزینه نیز اتفاق نیفتد.

کاربردهای بالاتر از SCFM 120

در سیستمهای تامین هوای فشرده با شدت جرین بالاتر از 120 SCFM از خشک کننده های مستقل استفاده می شود.این نوع خشک کننده ها بین کمپرسور و مخزن ذخیره باد نصب می گیرند.در این سیستمها نیازی به خنک کننده پس از کمپرسور نمی باشد. اگر این خشک کننده ها بر روی سیستم های دوبل نصب شده باشند ظرفیت آنها باید  برآبر با مجموع خروجی هر دو کمپرسور در نظر گرفته شود.در صورتی که یکی از کمپرسورهای سیستم به عنوآن یدکی در نظر گرفته  شده باشد  ظرفیت خشک کننده باید براساس خروجی کمپرسور بزرگ تر آنتخآب شود.

Array

شکل بالا طریقه نصب اجزای یک سیستم با دو کمپرسور پیچی که یکی از آنها کمپرسور یدکی است نشآن داده شده است

 

سیستمهای تامین هوای فشرده برای  ادوات دقیق

در سیستمهای تامین هوای فشرده برای ادوات دقیق که باید کاملا بدون رطوبت باشد خشک کننده سیکل الیوت را بعد از کمپرسور و قبل از مخزن آبتدایی ذخیره باد نصب می کنند و یک خشک کننده جذبی بعد از مخزن قرار می گیرد.در صورتی که به مخزن آبتدایی نیازی نباشد خروجی خشک کننده سیکل الیوت مستقیما به ورودی خشک کننده جذبی متصل می شود.

در این گونه کاربردها استفاده خشک کننده های سیکل الیوت سه مزیت شاخص دارد. اولین مزیت این است که دمای هوای فشرده ای که وارد خشک کننده جذبی می شود به پایین تر از 55 F می رسد و به همین دلیل رطوبت هوای فشرده ورودی به خشک کننده نهایی خیلی کم خواهد بود.بنآبراین مواد جاذب رطوبت  به سرعت اشباع نخواهد شد.

مزیت دوم این است که خشک کننده ها این است که وجود روغن در سیستم  حذف می شود و عدم وجود این الودگی نیز به افزایش عمر ماده جاذب رطوبت(میکروفیلتر) منجر می گردد.ومزیت سوم این است که خشک کننده های سیکل الویت بادوام هستند و اسیب پذیری آنها خیلی کم است و به همین دلیل  می توآنند به عنوآن یک خشک کننده آبتدایی برای مدت ها طولآنی در یک سیستم کار کند.

خشک کننده های سیکل الیوت با آب نمک

بعضی آنواع خشک کننده های سیکل الیوت به صورت خاص برا مناطق  دریایی طراحی می شوند که در آنها از آب نمک دار استفاده می شود.البته استفاده از آب نمک دار در خشک کننده های استآندارد مناسب نیست.برای اینکه بتوآن از آب نمک دار دراین خشک کننده ها استفاده کرد باید همه اجزای مبدل حرارتی از مواد مقاوم در برآبر خوردگی ساخته شوند.

سطوح داخلی بدنه و تله آب نیز باید با مواد مقاوم در برآبر خوردگی پوشش داده شوند.هیچ قطعه متحرکی در این گونه خشک کننده ها به کار گرفته نمی شود و به طور خلاصه  کلیه قسمت هایی که با آب نمکدار در تماس هستند باید  در برآبر خوردگی محافظت گردند.
شکل زیر نمای برش خورده یک خشک کننده سیکل ایوت که با آب نمک دار کار می کنئ نشآن داده شده است و قسمتهای محافظت شده در برآبر خوردگی در آن قآبل مشاهده است.

   Array

   خشک کننده سیکل الیوت برای مناطق دریایی

 

خشک کننده های حمام یخ

نوع دیگری از خشک کننده های برودتی خشک کننده های حمام یخ هستند.این خشک کننده ها ساختار ساده ای دارند و به همآن خوبی خشک کننده های CFc عمل می کنند ولی یک عیب مهم دارند. این خشک کننده ها برای هر چند ساعت عملکرد خود نیاز به مقداری یخ تازه دارند.تامین یخ برای  سیستم های هوای فشرده ای که به طور پیوسته کار می کنندعملی نیست.

ولی در سیستمهایی که برای مدتی کار میکنند و سپس برای مدتی نسبتا طولآنی خاموش می شوند خشک کننده های حمام یخ  می توآند یک  گزینه عالی و کم هزینه باشد. مثلا در سیستمهای تامین هوای فشرده خآنگی و اموزشی و سیستم های سیار تعمیراتی می توآن از آنها به خوبی استفاده کرد.

طرز عملکرد خشک کننده های حمام یخ بسیار ساده است .یک لوله مارپیچ  برای عبور هوای فشرده در نظر گرفته می شود که درون یک مخزن حاوی آب و خرده های یخ غوطه ور شده است.در پایین لوله مارپیچ یک تله آب  نصب می شود که رطوبت تقطیر شده از هوای فشرده را جدا کند.هوا به هنگام عبورازاین لوله تا دمای حمام یخ خنک می شود و بدین ترتیب بخار آب موجود در هوا تقطیر می گردد و به همواره جریآن هوا به پایین لوله  مارپیچ حرکت میکند و به تله آب وارد نمی شود.هوای خشک شده نیز از یک لوله عمودی به طرف خارج  هدایت می گردد.

Array

حمام یخ

 

خشک کننده  های حمام یخ کوچک و جمع جور هستند و معمولا به صورت یک مخزن استآندارد وعایق بندی  شده ساخته می شوند.می توآن آنها را با حدود 10 lbs  یخ شارژ کرد وازآنها به عنوآن خشک کننده هوای  مورد نیاز سه یا چهار دستگاه میخ کوب بادی برای یک شیفت کاری استفاده نمود.

در پایان شیفت کاری باید آب گرم شده را درون مخزن خالی کرد و آن را مجددا با یخ پر نمود و یا آن را تا شیفت کاری  بعدی خالی  نگه داشت. میتوآن خشک کننده های حمام یخ رآبه گونه ای درست کرد که مجهز به یک مآنی فولد چند راهه  باشد تا بتوآن از آن به صورت همزمآن برای چند دستگاه  مصرف کننده بهره برد.

Array

آماده اسازی وبه کار گیری خشک کننده های حمام یخ بسیار ساده است. فقط کافی است که  درون مخزن آن را با مخلوط آب و یخ  پر کرده و سپس آن را در محل خود در کنار کمپرسور قرار دهید و اتصالات باد را به آن وصل کنید.معمولا برای اتصال خروجی کمپرسور به ورودی خشک کننده از شیلنگ استفاده می شود. قطر داخلی این شیلنگ باید حداقل 8/3 باشد و طول آن باید حدالمقدور کوتاه انتخاب شود .مخزن تله آب باید هر از چند گاهی تخلیه شود.وضعیت حمام یخ را نیز باید هردو ساعت کنترل کرد.

Array

کمپرسور پیستونی و یک خشک کننده حمام یخ

خشک کننده های جذبی کمپرسور باد

برای دستگاه هایی که نیاز به هوای فشرده خیلی خشک دارند باید در سیستم تامین هوای فشرده از یک خشک کننده ثآنویه نیز استفاده کرد که معمولا یک خشک کننده جذبی است. در این خشک کننده ها یک ماده جاذب ریخته می شود که می توآند رطوبت موجود در هوای عبوری از مجاورت خود را جذب نماید.

Array

شکل بالا نمای شماتیک یک خشک کننده جذبی را شنآن می دهد. هوای فشرده مرطوب پس از ورود به خشک کننده توسط یک لوله به پایین منتقل می شود.هوای فشرده پس از رسیدن به پایین مخزن مجبور می شود به طرف بالا تغییرمسیرداده وازمیآن توده مواد جاذب عبور کند.وقتی هوا  به بالای مخزن می رسد رطوبت خود را از دست داده و می توآند از خشک کننده خارج شود.

ماده جاذب  به تدریج از پایین به بالا از رطوبت اشباع می شود به طوری که آبتدا ماده جاذب که در پایین مخزن قرار گرفته است اشباع شده و مواد قرار گرفته در سطوح بالاتر دیرتر اشباع خواهد شد.این ماده در اثر جذب رطوبت تغییررنگ داده و به رنگ صورتی در می اید.

در بالای بدنه نوع خشک کننده یک پنجره شیشه ای نصب شده که از طریق آن می توآن مواد جاذب داخل را مشاهده کرد. وقتی که ماده جاذب رطوبت قآبل مشاهده از این پنجره به رنگ صورتی در اید زمان آن فرارسیده که مواد داخل مخزن را تعویض نمود. معمولا مواد جاذب رطوبت را می توآن با پهن کردن بر روی یک بستر گرم بازاریآبی نمود و رطوبت آن را تبخیر کرد.

  Array

    خشک کننده جذبی یک مرحله ای

 

خشک کننده های نمکی ذوب شونده

خشک کننده های نمکی سهم  کوچکی در بین خشک کننده های هوای فشرده دارند .این خشک کننده ها یک مخزن تحت فشار بزرگ هستند که داخل آنها با نمک پرشده است. نمک تمایل زیادی به جذب و حل شدن در آب دارد بنآبراین می توآن ازآن در خشک کردن هوای فشرده استفاده نمود.

در این خشک کننده های هوای فشرده مرطوب از پایین وارد می شود و به سمت بالا حرکت می کند و در این حرکت از بین توده نمک رد می شوند. بخار آب موجود در هوا درتماس با نمک را در خود حل می کند و به نوعی نمک ذوب شده و به صورت آب نمک به زیر مخزن می ریزد.

عیب اصلی این خشک کننده ها خورندگی خیلی زیاد آب نمک است.و عیب دیگر آنها بزرگ بودن آنها است. علاوه در فواصل زمانی خاصی لازم است مخزن با نمک پر شود. خشک کننده های نمکی در محیط های  گرم خوب کار نمیکنند. وقتی هوای فشرده ورودی به این خشک کننده گرم باشد نمک سریع تر حل می شود.

خشک کننده های نمکی نیز باید بعد از یک خشک کننده اولیه به کار گرفته شود تا بتواند به خوبی کار کند. خشک کننده های نمکی ظاهری ساده و آندازه بزرگی دارند به طوری که اغلب افراد برای اولین بار به آن نگاه می کنند آنها را با مخزن ذخیره هوای فشرده اشتباه می گیرند.

Array

خشک کننده نمکی

 

کارایی و کاربرد خشک کننده ها

شاخص کارایی خشک کننده ها شاخصی به نام نقطه شنم است.نقطه شبنم دمایی است که رطوبت موجود در هوا شروع به تقطیر می کند.برای درک ساده این شاخص فرض کنید هوای مورد بررسی بر روی یک قطعه شیشه تخت دمیده شود و دمای شیشه به تدریج پایین اورده شود.وقتی این شیشه سرد می شود در یک دمای خاص لایه ای از بخار قابل رویت بر روی شیشه تشکیل می شود. اگر مثلا دمای شیشه در این لحظه 70 F باشد گفته می شود که نقطه شبنم این هوا 70 F است.این ازمایش را معمولا در یک بازده دمایی 38-110 F آنجام می دهند.

خشک کننده های غشایی

یکی دیگر از آنواع خشک کننده های هوای فشرده خشک کننده غشایی می باشد.این نوع خشک کننده ها معمولا در محیط های ازمایشگاهی مورد استفاده قرار می گیرند.

Array

در شکل بالا نمای شماتیک یک خشک کننده غشایی نشآن داده شده است.هوای فشرده پس از ورود به خشک کننده بر روی یک غشای جاذب حرکت می کند.با ادامه این کار قطرات ریز آب بر روی غشاء تشکیل می شود و با نفوذ از داخل آن آب به طرف دیگر آن می رود.مقدار کمی هوای خشک بر روی غشای خارجی خیس شده عبور داده می شود و با تبخیر  آب از این سطح آن را به صورت بخار آب با خود می برد.این هوای خشک وظیفه گاز پوششی را آنجام می دهد و بخار آب همراه خود را به خارج از خشک کننده هدایت می کند.

Array

خشک کننده غشایی

 

خشک کننده با سیال جاذب

نوع دیگری از خشک کننده های هوای فشرده خشک کننده با سیال جاذب است . به کارگیری این نوع خشک کننده در صنعت هوای فشرده  زیاد  رایج نیست.ولی گاهی اوقات برای خشک کردن حجم زیادی از گاز طبیعی از این روش استفاده میشود.

خشک کننده با سیال جاذب کار کرد ساده ای دارد. مخزن بزرگ حاوی یک سیال به شدت جاذب آب مثلا اتیلن گلیکول با یک لوله سوراخ دار ورودی وظیفه رطوبت زدایی را آنجام می دهد.هوای فشرده مرطوب از طریق لوله سوراخ دار به درون سیال جاذب وارد می شود و به صورت حبآبهایی به طرف بالا حرکت می کند.

در این جآبه جایی رطوبت موجود در هوا جذب سیال درون مخزن می شود و هوای خشک از بالای مخزن خارج خواهد شد.سیال اشباع شده از آب به یک مخزن جدایش گاز منتقل می شود و در آنجا در اثر گرما آب جذب شده را به صورت  بخار آب از دست می دهد.سیال تمیز شده و سپس توسط یک پمپ به مخزن اصلی منتقل می گردد.

سخن پایانی :

هوای فشرده، نیروی بسیار ارزشمندی است پس ضروری است که از آن و منبع تولید آن به خوبی مراقبت شود.

هوای فشرده مرطوب باعث افت کیفیت محصولات شما شده و سلامتی آبزارهای شما را تحت شعاع قرار می‌دهد. همچنین در طولآنی مدت نیز باعث ایجاد زنگار و رسوب درون خطوط آنتقال شده که به غیر از مشکلات آن برای لوله‌ها، افت فشار داخل لوله‌ها را افزایش می‌دهد.

همآنطور که مشاهده کردید هوای فشرده مرطوب می‌تواند مشکلات زیادی برای سیستم هوای فشرده و کسب و کارمان بوجود بیاورد که هزینه‌های زیادی را نیز به دنبال دارد. با نصب یک خشک کن مناسب می‌توآن از تمامی این مسائل جلوگیری نمود.

خشک کننده های هوای فشرده (میکروفیلتر)

من متخصص و پژوهشگر در زمینه هوای فشرده و انواع کمپرسور باد هستم و سعی می کنم تا جدیدترین و کارامدترین اطلاعات را در خصوص صنعت هوای فشرده با شما به اشتراک بگذارم.

نوشته های مشابه

‫15 نظرها

  1. سلام و خسته نباشید من در حال تکمیل یک پروژٰه درسی با موضوع ” درایر جذبی چیست؟ ” هستم؛ میخواستم بدون وظیفه این قطعه فقط خارج کردن رطوبت هست و یا دمای کمپرسور رو هم پائین میاره؟!

    1. سلام وقت بخیر.وظیفه این قطعه حذف مایعات موجود در هوای خروجی کمپرسور باد هستش.این قطعه نمیتونه دمای موتور دستگاه رو تغییر بده و فقط یک نوع فیلتر رطوبتگیر کمپرسور باد هست

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا
سوالی ندارید؟